Każdy vcds od wersji 15.7 wzwyż
Mam na zbyciu jak chcesz to pw
Jaki kabel do diagnostyki Octavii 1Z- VCDS
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
witam jaki kabelek od chinczyka bedzie najlepszy do octavi 2 przed fl 2.0 benz rs ? z gory dzieki pozdro
Zostaw komentarz:
-
-
WItam,
Potrzebuję dobry kabel do mojej Octavi 2 FL rok 2011 1,9 tdi, chciałbym dodac sobie pare funkcji np test wskazówek itp. czy ktoś pomoże jaki kabel bedzie działał do mojego auta?
Zostaw komentarz:
-
-
Witam,
Czy można odczytać VCDS'em wartość napięcia na wtryskiwaczach silnika 1.6 MPI ? mam Octavie Tour 2010 z zewnątrz jest przed FL ale środek po FL. Mam Win7 w jakiej wersji powinienem kupić kabel? do max 150zł z przesyłką? Czy można liczyć na sprawdzone linki do aukcji? Z góry dzięki.
Zostaw komentarz:
-
-
Czy można odczytać VCDS'em wartość momentu obrotowego silnika 1.6 MPI ?
Zostaw komentarz:
-
-
Czy można odczytać VCDS'em wartość momentu obrotowego w silniku 1.6 MPI ?
Zostaw komentarz:
-
-
Witam.
Panowie i Panie, czy ktoś z Was podłączał VCDS 16.8 pod 1,6 TDI CR?
Pozdrawiam
Eryk
Zostaw komentarz:
-
-
Pod win 10 jest różnie
Nie wszystkie działają nie wiadomo czemu
Jak cos to pisz na PW
Zostaw komentarz:
-
-
Witam ponownie czy coś sie zmieniło w sprawie kabla potrzebuje zeby działał od win 10
Zostaw komentarz:
-
-
Witajcie,
sprzedaję OCT 2 więc i kabel nie będzie potrzebny, sprzedam kabel chińczyk w pełni działający z vcds-em na CD:
VCDS 12.12 VAG COM 12.12.0 HEX CAN USB Interface Update for VAG 12.12 support car to 2014.01
Chętnych zapraszam do kontaktu PRIV
Zostaw komentarz:
-
-
Dzięki za błyskawiczną odpowiedź
. Zaraz sobie coś zamówię.
Zostaw komentarz:
-
-
wszystkieZamieszczone przez xcracer Zobacz wpisPanowie obecnie na aliexpress można kupić VCDSa w wersjach 17.1.3, 16.8.3 oraz 15.7.1. Czy może ktoś podpowiedzieć czy wszystkie będą współpracowały z Octavią 2 FL 2.0 tdi z 2010 roku?
Zostaw komentarz:
-
-
Panowie obecnie na aliexpress można kupić VCDSa w wersjach 17.1.3, 16.8.3 oraz 15.7.1. Czy może ktoś podpowiedzieć czy wszystkie będą współpracowały z Octavią 2 FL 2.0 tdi z 2010 roku?
Zostaw komentarz:
-
-
Ja mam 16.8 i działa pod Windows 10 64bit, tylko trzeba się podpiąć do portu USB 2.0 i uruchamiać jako administrator.
Zostaw komentarz:
-
-
Obecnie nie jest z tym problem, bo nawet najnowsze kabelki niekoniecznie będą działać pod win10 i podobno w praktyce jest to niestety loteria i gwarancji nikt Ci nie da.
Zostaw komentarz:
-
-
A co można kupić tak do max 150 zł (ale czym taniej tym lepiej) do diagnostyki takiej wstępnej odczytanie i skasowanie błędu do Octavii II 2012 r. ale żeby działało z win 10
Zostaw komentarz:
-
-
Jakby ktoś chciał to mam do sprzedania VCDS 10,6 sprawny cały czas korzystałem z niego na win 7 x64bit.( pomogę zainstalować program) pytać na PW
Zostaw komentarz:
-
-
Jest dokładnie jak napisał Ciekavy, gdyż jest info, że nie z każdym Win 10 działa. U mnie na szczęście jest Win 7, bo przez swoje gapiostwo nie zdążyłem zrobić darmowej aktualizacji do Win 10, mimo że miałem na to kilka miesięcy
Jak widać w tym przypadku wyszło mi to na zdrowie
Zostaw komentarz:
-
-
W 16.8 jest info że nie działa z wszystkimi wersjami Win10Zamieszczone przez himi Zobacz wpis16.8 podpinanym pod Windows 10 64 bit?
Zostaw komentarz:
-
-
Słuchajcie, może było, ale zapytam. Ilu z Was miało problem z VCDS 15.7 i 16.8 podpinanym pod Windows 10 64 bit?
Zostaw komentarz:
-
-
ja się podepnę a jaki interfejs będzie pasować do skody octavi jeden silnik 1,6 bfq 2008 rok, 1,9 tdi asz 2004 rok oraz seat cordoba 1,4 2007 ?
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: