Jaki kabel do diagnostyki Octavii 1Z- VCDS
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Skoda Octavia II FL
Motul 8100 X-Cess 5W40, Filtry Knecht, Świece Beru
https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/2sDZh/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JOGI Zobacz wpisale co po polsku, to po polsku
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maly745 Zobacz wpisSklep który je oferuje działa bodajże od 2014 roku i nic nie sprzedał także proszę uważać
Komentarz
-
-
polecam ten ma już piny do atmegi tylko wpinasz wtyczkę i naprawiasz kabel
klikać na VCDS a nie na aliexpress, bo zanic nie mogę dodać normalny link
Od tego sprzedawcy kupiłem już trzy kable i nigdy nie było problemuOstatnio edytowany przez roberta; 1013.
Komentarz
-
-
Szukam kabla do mojej O3
Coś takiego będzie dobre?
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mez2008 Zobacz wpisSzukam kabla do mojej O3
Coś takiego będzie dobre?
Interfejs diagnostyczny HEX CAN VCDS 17.1.3 17.8 w wersji Polskiej!VAG Kartuzy • OLX.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpisbędzie,ale u skośnookich kupisz 3 razy taniej ja dziś kupiłem za 91zł z przesyłką-no ale muszę poczekać
Komentarz
-
-
-
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mez2008 Zobacz wpisile czasu juz czekasz na paczke?
Ale podobno chłopaki pisali że 2 tyg.idzie
Komentarz
-
-
W końcu miałem czas pobawić się kabelkiem, który zamówiłem z Aliexpress. Dla przypomnienia jest to VCDS 17.1.3 w polskiej wersji językowej. Jestem w stu procentach zadowolony. Long Coding działa bez problemu, wszystkie ustawienia są przyjmowane, odczyty parametrów też w porządku. Niestety nie jest to w pełni spolszczona wersja. W niektórych modułach długie kodowanie jest po angielsku, tak jak niektóre adaptacje. Powiedziałbym, że spolszczenie oscyluje w granicach 90%. To, co nie jest spolszczone, nie jest trudne do przetłumaczenia, więc nie ma tragedii. Poniżej jeden screen z długiego kodowania centralnej elektryki. :P
bordnetz1.png
P.S. Tak, wiem, że nie widać kwadratów do zaznaczania opcji. Coś się zwiesiło, bo po najechaniu na nie kursorem znów się pojawiły, ale nie chciało mi się cykać screena jeszcze raz.
Komentarz
-
Komentarz