To dziwne O2 czy O3?
Jaki kabel do diagnostyki Octavii 1Z- VCDS
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Ja kupiłem takie cudo https://www.aliexpress.com/snapshot/...Id=32856910904 w tym sklepie: https://www.aliexpress.com/store/2726005
18.2 English i 17.8 Polish Tylko drodzy koledzy powiedzcie mi co ja źle robię. Podpinam kabel najpierw do auta, potem do laptopa, chwilę czekam. Uruchamiam program daje test i dostaję informację K1 OK K2 OK CAN nie gotowy. Mam Octavię II z 2008r czyli na pewno CAN posiada... - WIN 10 x64.Skoda Octavia II Kombi: Ambiente 2.0 TDI 140KM
Komentarz
-
-
Kabel raczej dobrze wpięty, kontrolka na nim świeci na zielono. Nie mam innego lapka np. z win 7 żeby sprawdzić czy pójdzie. Jak byłem w tamtym roku w Tune-up na chipie, Robert też miał problem z CANem ale jakoś sobie poradził i VCDS mu zaczął hulać normalnie. Mi brakuje właśnie tego tricku Czytałem żeby przełączać z USB NA COM i to pomaga... Dodatkowo włączyłem VCDS tylko z przekręconym kluczykiem ale bez odpalenia silnika.Skoda Octavia II Kombi: Ambiente 2.0 TDI 140KM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez msemafor Zobacz wpisczy takie coś będzie działało bezproblemowo
Komentarz
-
-
Cześć wszystkim!
Prosiłbym o poradę w sprawie interfejsu diagnostycznego.
Auto: Octavia II FL 2010
Cel: dołożenie tempomatu i kierownicy multifunkcyjnej
Po przeczytaniu tego postu wynika, że pasować będzie:
- każdy VCDS od 11.11.3 (nec lub atmega)
- Kup vcds od wersji 15.7 wzwyż
- ewentualnie Vag Can Pro
Jaki najlepiej zatem wybrać?
No i druga sprawa - żadne linki podane wcześniej na ali nie są już aktywne.
Czy wie ktoś gdzie mogę kupić odpowiedni interfejs?
Będę wdzięczny za opowiedź.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez madteo Zobacz wpisCzy wie ktoś gdzie mogę kupić odpowiedni interfejs?
Zamieszczone przez madteo Zobacz wpisJaki najlepiej zatem wybrać?Zamieszczone przez madteo Zobacz wpisKup vcds od wersji 15.7 wzwyż
Komentarz
-
-
Gość
Linki błyskawicznie znikają. Właśnie chciałem ci podesłać linka do interfejsu, który kupiłem 5 tygodni temu, ale już go nie ma. Sklepu też.
Komentarz
Komentarz