To dziwne O2 czy O3?
Jaki kabel do diagnostyki Octavii 1Z- VCDS
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Ja kupiłem takie cudo https://www.aliexpress.com/snapshot/...Id=32856910904 w tym sklepie: https://www.aliexpress.com/store/2726005
18.2 English i 17.8 Polish
Tylko drodzy koledzy powiedzcie mi co ja źle robię. Podpinam kabel najpierw do auta, potem do laptopa, chwilę czekam. Uruchamiam program daje test i dostaję informację K1 OK K2 OK CAN nie gotowy. Mam Octavię II z 2008r czyli na pewno CAN posiada... - WIN 10 x64.
Skoda Octavia II Kombi: Ambiente 2.0 TDI 140KM
Komentarz
-
-
Kabel raczej dobrze wpięty, kontrolka na nim świeci na zielono. Nie mam innego lapka np. z win 7 żeby sprawdzić czy pójdzie. Jak byłem w tamtym roku w Tune-up na chipie, Robert też miał problem z CANem ale jakoś sobie poradził i VCDS mu zaczął hulać normalnie. Mi brakuje właśnie tego tricku
Czytałem żeby przełączać z USB NA COM i to pomaga... Dodatkowo włączyłem VCDS tylko z przekręconym kluczykiem ale bez odpalenia silnika.
Skoda Octavia II Kombi: Ambiente 2.0 TDI 140KM
Komentarz
-
-
powinnoZamieszczone przez msemafor Zobacz wpisczy takie coś będzie działało bezproblemowo
Komentarz
-
-
Cześć wszystkim!
Prosiłbym o poradę w sprawie interfejsu diagnostycznego.
Auto: Octavia II FL 2010
Cel: dołożenie tempomatu i kierownicy multifunkcyjnej
Po przeczytaniu tego postu wynika, że pasować będzie:
- każdy VCDS od 11.11.3 (nec lub atmega)
- Kup vcds od wersji 15.7 wzwyż
- ewentualnie Vag Can Pro
Jaki najlepiej zatem wybrać?
No i druga sprawa - żadne linki podane wcześniej na ali nie są już aktywne.
Czy wie ktoś gdzie mogę kupić odpowiedni interfejs?
Będę wdzięczny za opowiedź.
Komentarz
-
-
szukaj na ali one często znikają i pojawiają sięZamieszczone przez madteo Zobacz wpisCzy wie ktoś gdzie mogę kupić odpowiedni interfejs?
Zamieszczone przez madteo Zobacz wpisJaki najlepiej zatem wybrać?Zamieszczone przez madteo Zobacz wpisKup vcds od wersji 15.7 wzwyż
Komentarz
-
-
Gość
Linki błyskawicznie znikają. Właśnie chciałem ci podesłać linka do interfejsu, który kupiłem 5 tygodni temu, ale już go nie ma. Sklepu też.
Komentarz
Komentarz