Jak to w komisie :shock: taka perełka :!:
Jaki koszt wymiany przedniej szyby Octavia II 2007
Zwiń
X
-
giiiiienek, za szyę Sant Gobain, Nordglassa albo Sekurita(ale bez znaczka skody) zapłacisz ok 450pln z wymianą (wersja z czujnikiem)przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
giiiiienek, potwierdzam cenę, sam muszę wymienić z powodu odprysków, ale zrobię to dopiero na wiosnę/lato. Cena w Gliwicach w Nordglass za jakąś niby troszkę lepszą 450 zł ze wstawieniem. Około 2h roboty.SPRZEDAM! Nakładki na rączkę fotela do OII :
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...046007#1046007
Komentarz
-
-
Raczej od mrozu lub jakieś naprężenia (brak śladu po uderzeniu) , parę dni temu jak stałem w korku usłyszałem dziwny dzwięk właśnie jak by szyba pękała. Ale wtedy tego nie zauważyłem dopiero dzisiaj.
Dodam że parę lat temu w lecie chyba było koło +30stopni zachciało mi się umyć przednią szybę w samochodzie, więc prysnąłem wodą z węża a tu też trzask i pękła na pół. To dopiero było zdziwienie. Pewnie różnica temperatur ale o czymś takim to nie słyszałem.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez granacikCzy zamienniki są lepsze od oryginału
Zamieszczone przez giiiiienekPewnie różnica temperatur ale o czymś takim to nie słyszałemprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Komentarz