Tak też zrobię ale w serwisie coś gośc mówił ,że właśnie ten moduł sterowania nie dziala bo sprawdzał przewody kolejno jeden po drugim między modułem komfortu a tym modułem sterowania i kicha przewody niby są ok więc jedynie te piny może albo faktycznie modul sterowania padł. . Nie świeci mi tylko oświetlenie wnętrza i kontrolka otwartych drzwi reszta działa bezblędnie. Sprawdzę chyba jeszcze te piny
Czysta komora silnika.
Zwiń
X
-
daniel.krech, masz tu u mnie dwie uszczelki jedna gumowa z podszybia a druga z gąbki. http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=774423#774423Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pdaruSpoko sprawa z tą uszczelką. Pytanie gdzie dokupic. Szukam na allegro ale brak
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrusZamieszczone przez pdaruSpoko sprawa z tą uszczelką. Pytanie gdzie dokupic. Szukam na allegro ale brak"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
kubeon, bo moje zdjęcie jest jeszcze sprzed uszczelki i widać syf.
Wiadomo, że całego syfu nie zlikwidujesz, ale z dodatkową uszczelką na pasie przednim i większą osłoną dolną jest o niebo lepiej.
Ja to w ogóle jestem chory, że nie mogę myć porządnie komory silnika (fest płyn i potem porządnie spłukać) przez dużą ilość kabli, złączek i czujników elektrycznych. Boję się ich zalać i narobić niepotrzebnych zwarć.
Dlatego pozostaje tylko gdzieniegdzie, delikatną szmatką pucu pucu ... :terefere .
A tam gdzie zaznaczyłeś strzałkami, to przecież dostaje się powietrze do filtra powietrza do silnika. Przecież którędyś musi wlecieć.
Komentarz
-
Komentarz