Czynnik układu klimatyzacji

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • LUKI
    RS
    • 2005
    • 5776

Marek358, nie sraj ogniem

nie masz czym się przejmować :!:
    kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM

Komentarz

• Muti
      Ambiente
      • 2011
      • 199

Błąd. Klimę należy serwisować co najmniej co 2 lata. Olej się zużywa i traci swoje właściwości. U nas w rodzinie w audi a3,przebieg 45tyś,nie serwisowana 5lat i sprężarka się zatarła!!
      Ja u siebie jeżdżę co roku,bo koszt nie jakiś wielki,a mam pewność,że gdzieś na wakacjach we Wloszech się nie wysr*..
      Moje projekty car detailingowe
      VW Touran 2.O TDI
      BMW X6 35d
      więcej na PW

Komentarz

• aronus
        Rider
        • 2008
        • 643
        • Octavia II (1Z3)
        • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez Muti
        Błąd. Klimę należy serwisować co najmniej co 2 lata. Olej się zużywa i traci swoje właściwości. U nas w rodzinie w audi a3,przebieg 45tyś,nie serwisowana 5lat i sprężarka się zatarła!!
        Ja u siebie jeżdżę co roku,bo koszt nie jakiś wielki,a mam pewność,że gdzieś na wakacjach we Wloszech się nie wysr*..
        O to to :!: Ja jeżdże na sewis klimy co dwa lata, bo nigdy się nie wie ile tak na prawdę czynnika/oleju zostało. Klima to nie lodówka, gdzie wszystkie rurki są metalowe a połączenia lutowane. W klimie na łączeniach przy ciągłych drganiach zawsze może coś ubyć.

Komentarz

Pracuję...