ehh Panowie chciałem tylko porady i tyle i upewnić się czy mam ten dpf czy nie i propozycję sprawdzonego oleju ? aha przy okazjo czy ten diesel ma prawo przydymić lekko jak na 2 biegu ostro pujde do 3-4 tys z pedałem w podłodze ?
kerajnt, zasad jest kilka co do oleju: szerokie SAE (np. 5W40) ale dostosowane do Twojego stylu jazdy - im mocniej dajesz po garach tym wyższa powinna być liczba po W. Norma VW505.01/VW507.00. Tego się trzymaj, grunt to pewne źródło. Przydymić lekko ale na jaki kolor?
Witam dzięki za odp przydymiła na czarno leciutko ale to mówie wyprzedziłem zawali droge na 2 prawie do 4 tyś i potem na postoju przegazowałem do prawie 4 tyś i też ale nie to że chmura czarnego dymi ale pufną sobie że było widać czarny praktycznie zabarwienie dymek co do oleju stąd moje pytanie jaki olej bo wszycy piszą że bxe nie ma dpf ale wolę zapytać u źródła po to forum między innymi
Powiem ci tak jest to możliwe i dobrze to słyszeć przeważnie nie przekraczam 2-2,5 obrotów teraz mu depnąłem i tak effekt i moje pytanie wiem też ze biały i niebieski dym to źle
rafiki, jeszcze co innego
ostatnio tyle szukałem i nie mogę znaleźć
w jakimś temacie o kodach silników
na stronie wybiera się markę itp i wyskakują silniki z oznaczeniem i mocą, to tego system zasilania...
Komentarz