Ktos powyzej pytał o Chinczyka 15.7... Dotarł do mnie w czwartke, w piatek odebralem awizo i działa bez problemowo. W pierwszej chwili, w sobote zastrajkował, ale... tak to jest jak sie nie poslucha instrukcji w formie wideo od dostawcy i klika bezmyslnie "dalej" podczas instalacji Cały numer polega ze nie nalezy instalowac go w domyslnej lokalizacji ale, albo na dysku C bezposrednio albo po prostu w Moje Dokumenty. Od taki malutki minus całosci.
Kabelek i soft dziala sprawnie, testowane na mojej MY15 i MY14 maol73. Jedyne co, w zadnym z tych aut nie dzialala opcja odczytania przebiegu, ale nie wiem czy w oryginale to działa.. Nie mniej bity w LC sa ładnie opisane w koncu, adaptacje bez zmian, z tego co na szybko widzialem ta dluga liste...
Jak by komus bylo po drodze w Berlinie albo za 2tygodnie w Poznaniu, to zapraszam
Kabelek i soft dziala sprawnie, testowane na mojej MY15 i MY14 maol73. Jedyne co, w zadnym z tych aut nie dzialala opcja odczytania przebiegu, ale nie wiem czy w oryginale to działa.. Nie mniej bity w LC sa ładnie opisane w koncu, adaptacje bez zmian, z tego co na szybko widzialem ta dluga liste...
Jak by komus bylo po drodze w Berlinie albo za 2tygodnie w Poznaniu, to zapraszam
Komentarz