Dobry Dobry
[O2FL] panewki do BXE orginały z ASO czy zamiennki
Zwiń
X
-
[O2FL] panewki do BXE orginały z ASO czy zamiennki
witajcie
w końcu podjąłem decyzję o profilaktycznej wymianie panewek w moim BXE
i teraz nasuwa się pytanie jakie panewki kupić ?
045 105 701 c - z ASO
czy
Glyco 71-3904 STD
cena praktycznie podobna , i teraz się zastanawiam czy montując te ASO nie wsadzę tych samych co montowali , sądząc po indeksie "c" na końcu jest to jakaś modyfikacja , ale nie mam pewności
co radzicie ?Tomek
-
-
Zamieszczone przez kusnierco radzicie ?
Wrzuć do szukajki oba numery, zaznacz szukanie postów i wyjdą wyniki na oba numery.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kusnierczyli wychodzi ,że te z ASO są już ok , bo chyba by nie włożył tych "eko"
osobiście brałbym Glyco..ze względu na pewność, że to sputtery właśnie... :wink:
uprzedzając ewentualne pytania...nie mam panewek z ASO...>>E<< by Ali, defibrylator by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez navigatorbyć może endryu się zagmatwał semantycznie - wzmocniona półpanewka idzie na górę :idea:Załączone plikiO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez navigatorZamieszczone przez kusnierczyli wychodzi ,że te z ASO są już ok , bo chyba by nie włożył tych "eko"
osobiście brałbym Glyco..ze względu na pewność, że to sputtery właśnie... :wink:
uprzedzając ewentualne pytania...nie mam panewek z ASO...
a jakie oznaczenie ?Tomek
Komentarz
-
-
andrzej1962, obędzie się bez wyciągania silnika :diabelski_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marcinpe33o co chodzi z tymi panewkamiZamieszczone przez marcinpe33czy coś się z nimi dziejeO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
Komentarz
-
Komentarz