Zamieszczone przez tomall75
climatic-odparowanie szyb
Zwiń
X
-
climatic-odparowanie szyb
Climatic ma takie coś,że przy mniej niż 5stopni klima nie działa i przy deszczowej pogodzie (tak jak dzisiaj +2°C) szyby szybko zaparowują i nie można poprzez klime osuszyć. Jest jakaś możliwość ominąć (zmienić) tak aby klima działała i osuszała powietrze w kabinie w niższych temperaturach?czarna perła
-
-
Zamieszczone przez himiChyba jednak działa, u mnie w manualnej włączenie AC na szybę daje diametralnie inny efekt niż ,,zwykły'' nawiew.czarna perła
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez howardponiżej 5 stopni nie załącza się sprężarka, żeby schłodzić powietrze. Natomiast klima spełnia swoją funkcję tj. osusza powietrze i szybciej odparowuje jak słusznie zauważył himi,czarna perła
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez endryuslawciol, A w jakim stanie jest filtr kabinowy :?: Kiedy czyszczony-wymieniany :?:
[ Dodano: Sro 01 Kwi, 15 17:43 ]
Zamieszczone przez himiU mnie też się klima teoretycznie nie włącza - sprawdzone przed chwilą 3,5C (nie ma wzrostu spalania), ale po włączeniu AC mam po chwili oczyszczone z pary szyby.czarna perła
Komentarz
-
-
https://youtu.be/_Fuzb5su4ic - tak to dziala prawdopodnie jednak ponizej 5 stopni co sie nie wlacza ale funkcje osuszania powinno pełnić
u mnie tez szyby wolno odparowuja jak silnik sie nie zagrzeje, ale jak wlacze klime to bez znaczenia czy cieply czy zimny moment odparowujaPóki się nie psuje nie ma co narzekać i szukać problemów :-)
Komentarz
-
Komentarz