Zamieszczone przez Oxel
[O2] Dywaniki welurowe / tekstylne Octavia II
Zwiń
X
-
[O2] Dywaniki welurowe / tekstylne Octavia II
Ponieważ cena oryginalnych dywaników 1Z1 061 420 jest dosyć wysoka, jestem zainteresowany zakupem tańszych z Allegro. Czy jest ktoś w stanie na podstawie własnych doświadczeń ocenić poziom konkretnych dywaników - producenta, żeby w pogoni za niską ceną nie wpaść w niską jakość (wykonanie, dopasowanie, mocowanie na fabryczne stopery)?
-
-
Może jestem "nie trendy", ale dywaniki powinny być gumowe, lub z innego tworzywa gumo podobnego, z brzegami nie pozwalającymi na wylanie się wody z roztopionego śniegu naniesionego butami o rzeżbie nie poślizgowej. Taki dywanik gdy niema śniegu ładnie zbiera piasek i błoto, i można go poprostu wyjąć i wysypać "zawartość" w letniej porze, a w zimie nic nie nasiąka wilgocią i nie przecieka, a gdy zbierze się trochę wody, to się delikatnie wyjmuje i wylewa na zewnątrz, nic w samochodzie nie zostaje. I to moim zdaniem było by na tyle w kwestji dywaników.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Marian 2Może jestem "nie trendy", ale dywaniki powinny być gumowe, lub z innego tworzywa gumo podobnego, z brzegami nie pozwalającymi na wylanie się wody z roztopionego śniegu naniesionego butami o rzeżbie nie poślizgowej. Taki dywanik gdy niema śniegu ładnie zbiera piasek i błoto, i można go poprostu wyjąć i wysypać "zawartość" w letniej porze, a w zimie nic nie nasiąka wilgocią i nie przecieka, a gdy zbierze się trochę wody, to się delikatnie wyjmuje i wylewa na zewnątrz, nic w samochodzie nie zostaje. I to moim zdaniem było by na tyle w kwestji dywaników.OCTA
Komentarz
-
-
kerajnt, dasz radę zrobić zdjęcie dywaników zamontowanych w samochodzie? Kierowcy i jednego z tyłu?
Miałem już kiedyś dywaniki z MAX-DYWANIK (mają kilka kont na Allegro zarejestrowanych na jedną firmę), tylko do Seata Ibizy 6k2 i dywanik kierowcy był wycięty bardzo ekonomicznie.
Celował bym także w jakieś cieńsze, poniżej 12 mm.
Komentarz
-
-
Na lato dywaniki od Carmat - premium obszyte nubukiem http://www.carmat.pl/sklep/
Na zime ORI
Obszycie tych od MAX-DYWANIK wygląda strasznie gównianeSprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzej111Na lato dywaniki od Carmat - premium obszyte nubukiem http://www.carmat.pl/sklep/
Na zime ORI
Obszycie tych od MAX-DYWANIK wygląda strasznie gównianeByłe...:
Skoda S100L, rok produkcji: 1974
Skoda 120L, rok produkcji: 1988
Skoda Felicia, rok produkcji: 1995
Skoda Fabia I, rok produkcji: 2000
Skoda Octavia 1U, rok produkcji: 2005
Jest
Octavia 2, rok produkcji 2010
Komentarz
-
-
Re: Dywaniki welurowe / tekstylne Octavia II
Zamieszczone przez OzdarPonieważ cena oryginalnych dywaników 1Z1 061 420 jest dosyć wysoka, jestem zainteresowany zakupem tańszych z Allegro. Czy jest ktoś w stanie na podstawie własnych doświadczeń ocenić poziom konkretnych dywaników - producenta, żeby w pogoni za niską ceną nie wpaść w niską jakość (wykonanie, dopasowanie, mocowanie na fabryczne stopery)?
Komentarz
-
-
Ozdar, niczymkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
Komentarz