piotrek_os, wiesz że to zdjęcie jest prywatnym zdjęciem użytkownika z allegro... żebyś nie miał problemów
zobacz podpis fotki, a mysle, że jegomość by nie maił do mnie żalu......a nawet jakby nie było moze to byc dla niego reklama bo takowe listwy sprzedaje.
Przyłączam się również do tematu. Też mnie interesują takie listwy. Niekoniecznie muszą być dookoła mogą być również tylko na dolej linii okien też to ładnie wygląda. Kilku kolegów ma takie listwy ale w O1 a w OII jeszcze jakoś się nie spotkałem z tym. Interesuje mnie jakiej grubości musiałyby być to listwy, jakie najlepiej kupić i gdzie, jak montaż. Czekamy więc na propozycje bardziej doświadczonych w tym temacie
Jak dla mnie to chromowane mogą byś tylko fele do O2 :wink:
[ Dodano: Nie 08 Mar, 09 22:48 ]
Mam nadzieję że nie chcesz tymi listwami uwieńczyć projektu pt "chrom lusterka, chrom klamki, chrom wstawki wszędzie gdzie się da"
Ja szczerze mówiąc mam mieszane odczucia. Najlepiej by było gdybym coś takiego zobaczył na żywo i wtedy bym ocenił. Srebrne listwy mi się podobają wokół okien, ale co fakt nie każdemu autku to pasuje W superbach pierwszych jednak ładnie to wygląda, a octa jest dość podobna. Jedynie co mnie troszkę przed tym blokuje, to zaokrąglona linia szyby przedniej, a listwa by tego nie przykryła i wtedy faktycznie chyba brzydko by to wyglądało. Takie ani w jedna ani w drugą i nie wiadomo jak to popchnąć
[ Dodano: Nie 08 Mar, 09 22:56 ]
Zamieszczone przez Gregor.
[ Dodano: Nie 08 Mar, 09 22:48 ]
Mam nadzieję że nie chcesz tymi listwami uwieńczyć projektu pt "chrom lusterka, chrom klamki, chrom wstawki wszędzie gdzie się da"
Jeżeli o mnie chodzi to w grę wchodzą tylko listwy przy oknach, ale mówię chciałbym to zobaczyć najpierw zanim coś zrobię, bo linia okien jest bardzo ładna i szkoda ją zepsuć i wmawiać sobie, że jest ok Wiadomo mądry Polak po szkodzie:>
[ Dodano: Pon 09 Mar, 09 12:21 ]
Dzisiaj przyglądałem się każdemu autu na trasie które miało srebrne listwy i każdej OII, którą widziałem i stwierdzam, że OII nie nadaje się do takiego bajeru ponieważ wszystkie auta z chromem przy oknach mają prostą, kanciastą linię a w OII linia przedniej szyby jest zaokrąglona na dole i nie bardzo by to współgrało z prostą listwą ciągnącą się pod szybą. Może ktoś, kto bardziej jest w temacie znajdzie jakieś rozwiązanie, ale na "chłopski rozum biorąc" taka listwa by tylko zepsuła to piękne auto i nie ma jej tam co wciskać i kleić na siłę Jak nie to nie
Jak dla mnie to bezguście ta octa na zdjęciu od miguello. A co do listew wokół okien to musiałbym to na żywo zobaczyć, ale nie wydaje mi się żeby dodały one uroku w tym przypadku wręcz przeciwnie Felga ładna ale nie do tego auta a te srebrne listwy na zderzakach i listwach bocznych to w ogóle lipa jakaś. A na chińska wersje to nawet szkoda słów Ale każdy ma inny gust, który trzeba uszanować
czy ktoś może od tego czasu wykonał podobnego moda??, tj. chrom wokół okien?
rodzi mi się w głowie coś takiego jak w superbie, czyli słupki w PIANO BLACK, tylne szyby ciemne ( za sprawą zasłonek) i być może listwa chrom, np. wzdłuż dolnej linii okien
czy ktoś może od tego czasu wykonał podobnego moda??, tj. chrom wokół okien?
rodzi mi się w głowie coś takiego jak w superbie, czyli słupki w PIANO BLACK, tylne szyby ciemne ( za sprawą zasłonek) i być może listwa chrom, np. wzdłuż dolnej linii okien
no włąśnie tego się boję troszku, chociaż na poprzedniej skodzianie miałem przez dwa lata na klapie bagażnika taką tanią z metra i nic nie złaziło, elegancko wyglądała ( okoliczności zdjęcia nieco tragiczne :twisted:
no włąśnie tego się boję troszku, chociaż na poprzedniej skodzianie miałem przez dwa lata na klapie bagażnika taką tanią z metra i nic nie złaziło, elegancko wyglądała ( okoliczności zdjęcia nieco tragiczne
off road jak sie patrzy na klapie bedzie ok bo jest linia prosta, przy szybach le listwy muszą byc powyginane i tutaj zaczyna sie problem z czasem a po za tym chrom jest chyba przyklejany na uszczelke gumową?
Słyszłałem kiedys o magikach co przyklejali listwy chromowe do mebli
Komentarz