na klapie bedzie ok bo jest linia prosta, przy szybach le listwy muszą byc powyginane i tutaj zaczyna sie problem z czasem a po za tym chrom jest chyba przyklejany na uszczelke gumową?
dlatego myślę tylko nad samym dołem- tj. jedna grubsza po całości
na klapie bedzie ok bo jest linia prosta, przy szybach le listwy muszą byc powyginane i tutaj zaczyna sie problem z czasem a po za tym chrom jest chyba przyklejany na uszczelke gumową?
dlatego myślę tylko nad samym dołem- tj. jedna grubsza po całości
jak dla mnie to troche kiszka, masz nową furę więc bym jej nie szpecił chromowymi listwami, przyciemnij lepiej szybki co by w lecie sie tak nie nagrzewała
nikt nie chce szpecić chodzi o to żeby dodać uroku i dyskretnie bez kiczu , ale wątpliwości rozwieję pewnie dopiero po przymiarce....
w każdym razie koła kupione, czekam aż schemnekes poprawi zasłonki, słupki do oklejenie i poźniej zobaczymy :diabelski_usmiech
nikt nie chce szpecić chodzi o to żeby dodać uroku i dyskretnie bez kiczu , ale wątpliwości rozwieję pewnie dopiero po przymiarce....
w każdym razie koła kupione, czekam aż schemnekes poprawi zasłonki, słupki do oklejenie i poźniej zobaczymy :diabelski_usmiech
no niech ci bedzie :P ja bym nie dokładał więcej chromu ale jest to moje zdanie, jak cos wymodzisz to cyknij fotke
[ Dodano: Wto 04 Sty, 11 00:41 ]
aczkolwiek w tej vectrze nawet fajnie to wygląda
locaj85, tych przerw nie przeskoczysz bo 02 nie ma wyprofilowanych miejsc na listwy , przerabiałem już ten temat i odpuściłem bo można zepsuć całą estetykę fury :P
Komentarz