Witam, mam prośbę do użytkowników Octavii 2 FL, generalnie chciałbym doposażyć samochód w kilka dupereli tylko nie wiem gdzie takowe kupić i jak się prezentują... ;/. Chodzi mi głównie o:
1. Oryginalne nakładki chromowane na progi.
2. Oryginalną obudowę plastikową akumulatora.
3. Uszczelkę podszybia aby założyć na pod maskę na pas przedni.
4. Oryginalne końcówki wentylków SKODA.
5. Oryginalne/Nie Oryginalne pokrowce na siedzenia... i tu jest problem bo mamy poduchy więc pytanie jakie... ;/
6. Naklejkę pod klapę bagażnika, bądz listwę która by choniła tylni zderzak przed zarysowaniami.
7. Nakładki z logiem OCTAVIA na uchwyty od siedzeń do regulacji.
8. Obudowę silnika, tylko nie chodzi mi o wytłumienie pod maskę lecz obudowę zasłaniającą silnik 1,6 MPI.
Wiem, że wiele, z tych reczy można odnaleźć na forum, ale chodzi mi głownie o podanie ori numeru części z katalogu skody oraz informację o cenie danego produktu. W przypadku np. pokrowców na siedzenia to najlepiej jakie polecacie, jak ktoś ma fotkę to fajnie jakby wrzucił...
Rzeczywiście poczytaj najpierw forum... a wtedy być może przemyślisz zakup co niektórych "dodatków".
Jak kupilem O II FL też myslałem o doposażaniu auta. Po przemyśleniu odpuściłem niektóre elementy.
1. Nakładki na progi - nie ma sensu bo między chromowaną nakładkę, a próg wchodzi woda, bród, sól i efekt jest zupełnie odwrotny niż oczekiwany.
2. Obudowa akumulatora? - a po co?
3. :shock:
4. Żeby mieli co ukraść?
5. Pokrowce - chyba koszulki na siedzenia.
6. Patrz pkt.1. a naklejka kiepsko wygląda.
7. Szukaj na forum od kolegi Macherstudio
8. Alledrogo.pl
To tylko moje subiektywne zdanie. Zrobisz jak zechcesz.
http://www.profi-it.pl
Tanie laptopy, komputery i serwery poleasingowe, strony www, antywirusy, zdalne wsparcie informatyczne 24h...
1. Oryginalne nakładki chromowane na progi - zapytaj w ASO, lub Allegro
2. Oryginalną obudowę plastikową akumulatora - j/w
3. Uszczelkę podszybia aby założyć na pod maskę na pas przedni - j/w
4. Oryginalne końcówki wentylków SKODA - j/w
5. Oryginalne/Nie Oryginalne pokrowce na siedzenia... i tu jest problem bo mamy poduchy więc pytanie jakie... - znajdź firmę blisko siebie, która szyje pokrowce pod wymiar
6. Naklejkę pod klapę bagażnika, bądz listwę która by choniła tylni zderzak przed zarysowaniami - kontaktuj się z kolegą misiek^wro
7. Nakładki z logiem OCTAVIA na uchwyty od siedzeń do regulacji - kontaktuj się z kolegą Macherstudio
8. Obudowę silnika, tylko nie chodzi mi o wytłumienie pod maskę lecz obudowę zasłaniającą silnik 1,6 MPI - zapytaj w ASO, lub Allegro
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne. MOJA FURKA
Grechulek, Co do puntu 8 to będzie ciężko w ASO taka przyjemność kosztuje 270 zł i ma numer 06A 103 925DF a na znanym portalu aukcyjnym towar bardzo poszukiwany choć by przez moją osobę a i wielu kolegów też szuka .
Ale jak mówią kto szuka nie błądzi .
Spróbuj znaleźć te części na www.obautodily.cz i www.milotec.net - jakbyś się zdecydował, to mogę zamówić i dostarczyć do Bielczy, jak będę tam następnym razem :-)
Komentarz