Witam
Posiadam octavke z 2008 roku nie po fl 1.9tdi podkręcona na 140km i przymierzam się do zakupu felg 19" z kapciem 215/35/19 i do tego planuje zmienić sprężyny na coś takiego http://allegro.pl/apex-sprezyny-obni...302102785.html. Dodam że posiadam orginalne sportowe zawieszenie. Mam pytanko czy to wszystko będzie grało razem i czy ktoś może podesłac jakąś fotkę z takim zestawem na swoim aucie jak to wygląda bardzo bym prosił Przepraszam jeżeli zakładam kolejny podobny temat ale chce być pewny że kasa będzie dobrze wydana.
MaNiEk91, po 1 link nie działa.
po 2 napisz jakieś parametry felgi (szerokość i et) choć przy 19" obstawiam ok 8,5" więc opona 215 będzie miała już spory naciąg.
no i co to znaczy, że masz oryginalne sportowe zawieszenie - coś bardziej konkretnego?
Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
link do sprężyn apex -35mm http://allegro.pl/apex-sprezyny-obni...302102785.html
a tu link do felg ROZMIAR 8,5X19CALI ET 35 http://allegro.pl/nowe-felgi-audi-r8...256678670.html co to znaczy naciąg ? że felga będzie szersza jak opona ? Sportowe zawieszenie - przy zakupie auta w wersji elegant była możliwość dokupienia sportowego zawieszenia to wszystko. Zawieszenie wydaje się troszkę twardsze od zawieszenia w mojej drugiej octavii.
Noo właśnie tak mi się wydawało znajomy szukał 19`stek to audi to cena oscylowała gdzieś 5000-6000 a nie 3000 za komplet więc wydawała się podejrzana a jak to chinol to za free bym ich nie chciał
gusiak11, no za free to ja bym je wziął z chęcią. ale 3tys to zdecydowanie za dużo jak za nie. Lepiej poszukać jakiegoś kompletu w używkach moim zdaniem.
Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Gdzieś kiedyś na OCP ktoś pisał a propos tych chińskich wynalazków, ja wybieram zdrowie i życie swoje, najbliższych oraz osób trzecich na drodze niż "punkty" lansu więc nawet za free nie dzięki
Gdzieś kiedyś na OCP ktoś pisał a propos tych chińskich wynalazków, ja wybieram zdrowie i życie swoje, najbliższych oraz osób trzecich na drodze niż "punkty" lansu więc nawet za free nie dzięki
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
No ale nie przesadzajcie, że wszystko co chińskie jest badziew (choć w większości tak ). nie chodziło mi już tyle o zakładanie chińskich felg do auta ale fajne stoliki można by z nich zrobić, dlatego napisałem, że za free bym wziął
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
zmieniacie temat Panowie :P te felgi już są pewne i nie zmienie zdania i nie tego chciałem się dowiedzieć :P po za tym za felgi orginalne nie dam 8 tyś i 1500 opony bo to pół wartości auta... :/ nadal zadaje pytanie czy ktoś ma u siebie 19" i obniżeniem -35mm ??? chciałbym zobaczyć jak to się komponuje razem
Komentarz