Mam trzy sprawy, w sumie naczytałem się trochę ale zapytam dla świętego spokoju.
- Gdzie OBECNIE najlepiej zrobić chipa w Warszawie:
na Parowcowej,
na Mineralnej,
czy Miondnickiej ?
W różnych miejscach ludzie robią i nie wiem czy to z powodu cen czy fachowości która często się zmienia u niektórych bo np. mają poważniejsze tematy niż Skody 1.9
- Szukam namiarów na kogoś kto dobrze obszywa kierownice w Warszawie lub dojeżdza,
znalazłem dobrze wyglądającą w Poznaniu, ale nie mogę postawić auta na dłużej niż dwa dni.
Czytałem o kimś z Radomia, ale nie wiem czy to ten sam co na allegro.
- Szukam także mieszka z gałką,
niektórzy kupują w Polmocie ale tam ceny 2 x wyższe niż na allegro, a te z allegro wyglądają jakby chrom miał zaraz z nich odlecieć w dodatku kolor wygląda na żółtawy ale to może być kwestia słabego zdjęcia.
bone7,
- wirusa robiłem na Parowcowej i nie narzekam - gdzie zrobisz zależy od Ciebie :wink:
- odnośnie kierownicy to ten z Allegro to ten sam co z Radomia (robiłem u niego i wymianę robił mi na jakimś parkingu w Wawie)
jak chcesz wysłać gdzieś kierownicę do obszycia a nie masz drugiej to daj znać - jakaś stara mi się wala po chałupie, więc mogę pożyczyć na czas obszycia :szeroki_usmiech
- a mieszek z gałą to poszukaj użytkownika skoda-allegro (chyba tak) to jakić polmot z Białegostoku albo Bydgoszczy (coś na "B" w każdym razie :wink: )
sprzedaje w "normalnych" cenach ori - ja za swoją obszytą skórą dałem coś koło 120-130 pln`ów
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Wally co do kierownicy to być może się odezwę bo bardziej (przynajmniej na zdjęciach) podoba mi się robota człowieka z Poznania bo kierownik nie wygląda jak nadmuchany, a gałki całej w skórze -poza jedną używaną która wygląda słabo - obecnie nie ma na allegro, może piotrek_os coś ma ? ..
piotrek_os - tak - interesuje mnie cały komplet w skórze.
ps. skąd u Ciebie takie fajne listwy w desce i w drzwiach - co to za kolor lub jak to zrobić ?
Komentarz