Robiłem kilka dni temu fabię II fl z silnikiem 1.6 TDI CAYB. Pierwszy pomiar na hamowni i pokazało się 105 KM i 260 Nm. Powinno być 90 KM.
Po zrobieniu softu jest 133 KM i 336 Nm.
Teraz dopiero jedzie. Mały szatan się zrobił.
Witam kogo możecie polecić do zrobienia chipa w Octavi Rs z 2007r kod silnika BMN zastanawiam się nad S-PERFORMENCE z Wrocławia oraz DYNOSOFT z Katowic z góry dziękuję .
Panowie czy ktoś z wawki posiada galletto v54 i jest chcemy na pomoc mi w modyfikacji ? Ewentualnie tuner z wawy który w dobrych pieniądzach ogarnia chiptuning
Robiłem ostatnio rozeznanie we Wrocławiu bo sam stoję przy dylemacie robić czy nie robić. Póki co wymieniłem panewki i czekam na regenerację turbo. Ceny chyba mogę podać - jak nie to proszę usunąć posta, firmy jakie znalazłem i odpisały na zapytanie Wycena poprzez e-mail dla mojej BXE - osiągi po mapie wszędzie podobne do 145ps i 320Nm:
Vag4You Skokowa - 500
BMG Tuning - 1100
V-tech Tuning - 1200
VAGTUNE - 1000
Ecuproject - 1100
ADT - 1000
Btune - 1100
Chip tuning Oleśnica - 800
Gołym okiem widać, że Skokowa i Oleśnica są najtańsze. Jest tu ktoś kto ich odwiedził?
Robiłem kilka dni temu fabię II fl z silnikiem 1.6 TDI CAYB. Pierwszy pomiar na hamowni i pokazało się 105 KM i 260 Nm. Powinno być 90 KM.
Po zrobieniu softu jest 133 KM i 336 Nm.
Teraz dopiero jedzie. Mały szatan się zrobił.
Angel ile kosztował mod? Jak teraz się auto spisuje, jakieś problemy?
Angel ja robiłem chipa w dwóch miejscach we Wrocku (brakuje Ci jeszcze kilku dobrych miejsc na liście jak Jetronik, Profi-rutbo, czy S-Performance), ale z tych co masz na liście bierz VAGTUNE, w dodatku dobrą cenę masz. Te najtańsze to chyba wstawiają co najwyżej boksy z allegro do środka, bo hamowni nie mają.
Komentarz