w ostatnim poradniku AŚ test całorocznych, wygrywa CC za nim GY
Zmiana map wtrysków. 1,9 TDI 105 KM
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Panowie, przecież modyfikacja mapy wtrysków to nic innego jak chip.. Jest to jeden z elementów, który się zmienia podczas tuningu.O2 FL 2.0 TDI ==>> http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=71836
Maciej
Kierownice MF, tempomaty, MFA w grupie VAG Skoda, VW, Seat, Audi. Montaż, kodowanie sterowników, sterowniki, wiązki i inne..
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez michal5312Zamieszczone przez bartnik86michał a gdzie to robiłeś że tak tanio wzięli??Mi koleś krzyknął 600 za mapy
Komentarz
-
-
600 za garaż to chyba jakis zart. 200-300 zl to ja sie i tak bym zastanawial. Mam tu na miejscu kolesia co dosc dobrze ogarnia 1.9 tdi i VP i PD i za 200 zl zalatwialem innemu koledze mape. Sam tu robi tez pokatnie w okolicy i z teog co wiem to wola zazyczaj za taka usluge czyli zgrywa mape, obrabia na miejscu, wgrywa i jazda z logami na drodze 300 zl. Swojego AXR'a zrobil na 165 koni. Mozna kuknac na forum golfa. Oczewiscie zmiana turbo na ASZ i przy tej mocy sie skonczyla wydajnosc wtrysków. Moc zmierozna w Szczecinie w Diesel Inside u LEO.
700-800 zl to bierze Robert jak mnei pameic nei myli z Tune UP za mape do tdi zaleznie czy VP czy PD.G4 ASZ + oraz sharan AUY +++ by TUNE UP
Komentarz
-
Komentarz