Radary i inne do nawigacji Columbus2 8" i Amundsen2 6.5"
Zwiń
X
-
Radary i inne do nawigacji Columbus2 8" i Amundsen2 6.5"
Ostatnio edytowany przez maol72; 34410.O3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
-----------------------------------------------------
Moja eReSka
Aktualne Personal POI: teraz taniej na POIfantastic.eu -
22Tomasz - Jeśli masz nowszy sprzęt 2 generacji (MIB2) to będziesz miał podmenu: Wskazówka "Moje cele specjalne"
Sprawdź w swojej nawigacji: Ustawienia > Komunikaty nawigacji > Wskazówka "Moje cele specjalne".
Tutaj można włączyć/wyłączyć ostrzeżenia dźwiękowe przed zbliżaniem się do punktów POI, w tym pakiecie jest to dla kategorii 01 do 06. Ja mam Columbusa MIB1 - niestety.
Od grudnia 2016 chce wprowadzić dwa rodzaje aukcji. Pierwszy - pakiet miesięczny (na dany miesiąc za 20 zł) i drugi Abonament roczny za 200zł . Będę co miesiąc rozsyłał paczkę z aktualnymi Personal POI dla osób które się zdecydują. Teraz np. Lotosów jest już 483 ale ostatnio przybyło 12 nowych lokalizacji a ubyło 6.
Napisz do mnie na [email protected] to prześle Ci małą ulotkę, bo tutaj nie mogę zamieścić normalnego zdjęcia tylko zdjecia z linkiem a na Galeriallegro nie mam dodanej tej fotki. Mam ją w Instrukcji obsługi.
Ostatnio edytowany przez maol72; 34410.O3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
Moja eReSka
Aktualne Personal POI: teraz taniej na POIfantastic.eu
Komentarz
-
-
Tak TOmasz - odczytaj wiadomość ode mnie i daj znać. Spocik w sobotę 3.12 możliwy.
Ostrzeżenia dźwiękowe są dla kategorii 01 do 06. Jak powiedział kolega z innego forum, "dla tych policyjnych". Ale pod warunkiem że jest MIB2. Nie ma możliwość WŁ/WYŁ dla poszczególnej z kategorii. W tym pod menu włącza/wyłącza się dla wszystkich moich POI a w tej paczce dźwięki są dla kat 01 d0 06.
Moja eReSka
Komentarz
-
-
Ulotkę wydrukowałem do jpga - 2 strony.
O3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
Moja eReSka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maol72 Zobacz wpisTak TOmasz - odczytaj wiadomość ode mnie i daj znać. Spocik w sobotę 3.12 możliwy.
Ostrzeżenia dźwiękowe są dla kategorii 01 do 06. Jak powiedział kolega z innego forum, "dla tych policyjnych". Ale pod warunkiem że jest MIB2. Nie ma możliwość WŁ/WYŁ dla poszczególnej z kategorii. W tym pod menu włącza/wyłącza się dla wszystkich moich POI a w tej paczce dźwięki są dla kat 01 d0 06.
Zamówię sobie przez allegro podstawowy pakiet na próbę i dam znać jak działa.
Pzd
Komentarz
-
-
Ja w sobotę przetestowałem w Seacie Atece . Ma Navi 8" 2 gen i ma to podmenu Wskazówka "Moje cele specjalne". Są krótkie "klaksoniki".
W Columbusach i Amundsenach (5,6" w Octavi i 8" w Superbie) też to będzie śmigało .O3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
Moja eReSka
Komentarz
-
-
W Columbusach i Amundsenach (oczywiście że 6,5" w Octavii i 8" w Superbie) też to będzie śmigałoO3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
Moja eReSka
Komentarz
-
Komentarz