Witam, ktoś już próbował i moze sie mu udało dołożyć kierownice z multifunkcją ??
Kierownica mf
Zwiń
X
-
Pierwszy post na forum i od razu poważne pytanie... A próbował MarcinT użyć dość pożytecznej, ale sądząc po poście nie wszystkim znanej funkcji Szukaj?
Kilka chwil i można znaleźć chociażby ten temat:
Przeróbki poszerzające funkcjonalność auta. Np. dodanie Xenonów, zmiana foteli, dodatkowe funkcje, wymiana modułu centralnej elektryki. Radio/nawigacja z nowszego modelu itd.
-
-
Zamieszczone przez wojtek_d Zobacz wpisPierwszy post na forum i od razu poważne pytanie...
Ja robiłem w Golfie VII. Multi z telefonem, komputerem, radiem i łopatkami do DSG. Kabelek w kierownicy przerobiłem. Zakodowałem i działa.
Jakbyś przyjechał to mogę spróbować w O3.
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
Może niekoniecznie. U Ciebie naklejka z numerem sterownika powinna być widoczna po podniesieniu górnej połówki obudowy kolumny kierownicy.
Spróbuj te połówki rozdzielić. Nie ma żadnych śrubek. tylko zaczepy więc dasz radę to zrobić. Zobaczysz manetki i sterownik. naklejka powinna być widoczna.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MarcinT Zobacz wpisOk zrobiłem fotę ale ma za dużo Mb
Zamieszczone przez MarcinT Zobacz wpis5Q0.953.507.AD
Taśma czyli sterownik kierownicy jest pomiędzy manetkami a kierownicą. Numer znajdziesz tu:
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MarcinT Zobacz wpisOk mam 5k0 954 549
5K0 to zupełnie inne sterowniki. Pod inne manetki.
Niestety sterowniki 5Q0 nie są opisane na Ross-techu.
Ja myślę, że na 5Q0 953 549 A multi Ci ruszy.
Sprawdzę czy taki mam.
Golf VII, o którym wspomniałem wyżej miał jeszcze inne manetki. Tam był sterownik 5Q0 953 569 A.Ostatnio edytowany przez koleś; 6390.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MarcinT Zobacz wpisTo co nie będę musiał zmieniać sterownikaTempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
Mam u siebie 5Q0 953 549 E. Na sprzedaż. Niestety nie wiem co potrafi. Trzeba zamontować i sprawdzić.
Zrób zdjęcie kierownicy i wstaw tutaj.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisAle on pyta o O3.
Ja robiłem w Golfie VII. Multi z telefonem, komputerem, radiem i łopatkami do DSG. Kabelek w kierownicy przerobiłem. Zakodowałem i działa.
Jakbyś przyjechał to mogę spróbować w O3.
Ostatnio też montowałem w Golfie VII MLF z tempomatem, łopatkami itp. i niestety nie mogę uruchomić tempomatu, cała reszta chodzi.MECHANIKA # WULKANIZACJA # MYJNIA # SPRZEDAŻ NOWYCH OPON # PROSTOWANIE FELG #
Zapraszamy : http://ww.facebook.com/navigator.auto
# # # # # # # # # # #
Moja O2
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=51159
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Doba Zobacz wpisCo dokładnie przerabiałeś?
Zamieszczone przez Doba Zobacz wpisOstatnio też montowałem w Golfie VII MLF z tempomatem, łopatkami itp. i niestety nie mogę uruchomić tempomatu, cała reszta chodzi.
Niestety z aktywacją jest podobnie jak w O3 Tylko w serwisie on line. Z tym, że do O3 można kupić kod w ASO i ASO to zakoduje za około 150 zł. Do Golfa VII nie można kupić samego kodu tylko cały zestaw czyli manetki, kabelek do sterownika i kod. Koszt ponad 1K PLN.
Robiłem to znajomemu u mnie w Świętochłowicach. Jeździł do ASO VW ale nikt mu tego nie chciał uruchomić.
Komentarz
-
-
koleś proszę taka mam kiere a zeby przyjechać to muszę być pewny sterownika bo nie będę jechał prze pół polski i nic z tego nie wyjdzie. Muszę kupić wiązkę do mf jeszcze moze ma ktoś na sprzedaż ???Załączone pliki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MarcinT Zobacz wpisZamówiłem wiązkę w ASO do multifunkcji
Zamieszczone przez MarcinT Zobacz wpiswiec nie wiem czy jest sensTempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MarcinT Zobacz wpisale tak ktoś bedzie musiał mi pomoc to zakodowaćTempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
Komentarz