Cześć,
Jestem nowy na Waszym forum więc na wstępie chciałbym wszystkich przywitać.
Posiadam O3 z 2013 roku z systemem multimedialnym Amundsen.
Moje pytanie jak w temacie - czy jest możliwość dogrania MirrorLink do tego radia?
Pytanie pojawiło się stąd, że kolega ma O3 (z 2014) z takim samym radiem (przynajmniej heh wizualnie) i ogólnie ma dużo więcej funkcji i możliwości w tym radiu niż u mnie.
Dodatkowo przy okazji zapytam - o co chodzi z aktualizacjami softu do tego radia ze strony Skody?
Gdy wpisuję VIN w Skoda update dostaję informację, jedynie o możliwym updacie navi (z informację, że żadne dostępne aktualizacje radia - softu nie są dostępne).
Znowu na przykładzie kolegi wiem, że u niego są dostępne jakieś inne aktualizacje co jakiś czas.
Czy to zależy od jakiegoś wykupionego na początku pakietu?
Gdy wchodzę w informację o systemie mam:
Sprzęt: 040
Oprogramowanie: 0407
Kodek media: N/A
Czy ogólnie jest możliwość jakiegoś upgradowania tego radia i dodanie nowych funkcji?
Szukałem na forach ale nie znalazłem jakiejś jednoznacznej odpowiedzi stąd pytanie (z góry przepraszam jeśli powielę temat).
Ogólnie mam to auto od 2 tygodni więc jeszcze nie wiem z czym to się je
Z góry dziękuję wszystkim za porady.
Pozdrawiam!
Jestem nowy na Waszym forum więc na wstępie chciałbym wszystkich przywitać.
Posiadam O3 z 2013 roku z systemem multimedialnym Amundsen.
Moje pytanie jak w temacie - czy jest możliwość dogrania MirrorLink do tego radia?
Pytanie pojawiło się stąd, że kolega ma O3 (z 2014) z takim samym radiem (przynajmniej heh wizualnie) i ogólnie ma dużo więcej funkcji i możliwości w tym radiu niż u mnie.
Dodatkowo przy okazji zapytam - o co chodzi z aktualizacjami softu do tego radia ze strony Skody?
Gdy wpisuję VIN w Skoda update dostaję informację, jedynie o możliwym updacie navi (z informację, że żadne dostępne aktualizacje radia - softu nie są dostępne).
Znowu na przykładzie kolegi wiem, że u niego są dostępne jakieś inne aktualizacje co jakiś czas.
Czy to zależy od jakiegoś wykupionego na początku pakietu?
Gdy wchodzę w informację o systemie mam:
Sprzęt: 040
Oprogramowanie: 0407
Kodek media: N/A
Czy ogólnie jest możliwość jakiegoś upgradowania tego radia i dodanie nowych funkcji?
Szukałem na forach ale nie znalazłem jakiejś jednoznacznej odpowiedzi stąd pytanie (z góry przepraszam jeśli powielę temat).
Ogólnie mam to auto od 2 tygodni więc jeszcze nie wiem z czym to się je
Z góry dziękuję wszystkim za porady.
Pozdrawiam!
Komentarz