Zamieszczone przez tomek3369
Zobacz wpis
Pomoc przy kodowaniu
Zwiń
X
-
Witam Niestety nie działa Man inny sterownik modul może nowszy o numerze 5Q0 937 084 AJ Miał ktoś z was panowie z tym do czynienia Pomożecie Pozdrawiam
Zostaw komentarz:
-
-
Podświetlenie tablicy rejestracyjnej LED wprowadzenie tej modyfikacji likwiduje błąd żarówki tablicy rejestracyjnej po wymianie na LED nawet bez CAN-bus.
Moduł 09 BCM: 6C0 937 089 C
Security Code: 31347
Adaptation i zmiana w kanale:
(1)-Leuchte25KZL HA60-Type_Of_Load_25 - z '2*5W' na 'allgemeine LED mit Open Load Diagnose'
Zostaw komentarz:
-
-
Witam Panowie Chcialbym założyć led w podświetlenie tablicy rejstracyjnej Podeślcie mi kodowanie aby nie wrzucało bledu Pozdrawiam
Zostaw komentarz:
-
-
Witam Mam podejrzenie że jakaś funkcja to blokuje tz że nie za każdym razem jest test wskażników ...Jakieś pomysły Panowie????
Zostaw komentarz:
-
-
nie jestem pewien ale wydaje mi się że jeszcze sa tez inne "reguły" testu:Zamieszczone przez krzynol Zobacz wpismusi upłynąć pewien czas po wyjęciu kluczyka, do ponownego włączenia zapłonu, tak jest po prostu
mam wrażenie, że jak otwieram auto i wsiadam od razu i przekręcam kluczyk to jest, ale jak najpierw np.: wsadzam córk do fotelika a potem wsiadam i odpalam to jakby nie zawsze....
ale tak jak napisałem - mam wrażenie - musze temat obadać,,,,
Zostaw komentarz:
-
-
musi upłynąć pewien czas po wyjęciu kluczyka, do ponownego włączenia zapłonu, tak jest po prostu
Zostaw komentarz:
-
-
Witam Zrobiłem ostatnio kodowanie wskażników i jest mały problem tz nie za każdym razem wykonuje test Gdzie może leżeć problem ?
Zostaw komentarz:
-
-
Dziękuję Nie przypuszczałem że to takie proste Pozdrawiam
Zostaw komentarz:
-
-
Witaj Nie ja osobiście nie mam ale znajomy ma i ogarną by mi to .
Zostaw komentarz:
-
-
Pomoc przy kodowaniu
Witam Panowie ja też potrzebował bym pomocy tj. Chciałbym zaprogramować licznik aby wykonywał test Z góry dziękuję PozdrawiamTagi: Brak
-
Zostaw komentarz: