Czy ma ktoś zamontowane i podzieliłby się zdjęciami jak to wygląda?
OIII FL - chlapacze/kombi
Zwiń
X
-
ja mam(ale nie combi) w ASO zakładali przy odbiorze zobacz u mnie
http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...26#post2580826Ostatnio edytowany przez dawcio; 39500.
-
-
Ja mam w O2 FL Kombi i jest jak kolega wyżej pisze.
Zamieszczone przez Rico40 Zobacz wpisprzynajmniej nie piaskuje mi podwozia i ten co za mną jedzie nie obrywa z pod kół
Polecam.
...Moje Cappuccino MPi...
jest jeszcze Fabia 2 FL 1.2 MPi + LPG
sprzedana O1 1.6 MPI AKL + LPG
wcześniej Corsa 1.0 12V "WŚCIEKŁY LITR"
Komentarz
-
-
Ja dokładałem sam oryginalne chlapacze przód i tył. Polecam
Moja "córeczka"
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...554967#1554967
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez trooperCzy ma ktoś zamontowane i podzieliłby się zdjęciami jak to wygląda?
Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez trooper Zobacz wpisSzkoda tylko że nie są trochę krótsze
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Grad77 Zobacz wpisJak to się montuje? Są z tym jakieś komplikacje ? Wydaje mi się że kiedyś w ASO słyszałem że trzeba ściągać koła żeby założyć chlapacze.
Polecam też podkleić miejsca styku z lakierem folią bezbarwną.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kabi_007 Zobacz wpisMoże jeszcze ktoś wrzuci fotki OIII w kombi z tym modem??
Komentarz
-
-
Zakupiłem chlapacze do O3 FL, w instrukcji jest napisane, że jeden chlapacz montowany jest 3 wkrętami, dwa są z nadkola a miejsce na trzeci trzeba wywiercić... :/ Tak to się montuje?... Èerná Magic s perle»ovým efektem, dvouzónová klimatizace s elektronickou regulací, dal¹í 4 reproduktory vzadu, navigaèní systém "COLUMBUS"...
Komentarz
-
-
U mnie w O3 przed FL też musiałem w przednich nawiercić dziurę w plastiku nadkola na jeden zatrzask, na opakowaniu napisane że potrzebne wiertło fi7, takiego nie miałem i zrobiłem fi6 i trzyma. BTW nadkola w O3 w porównaniu do O1 to jakby z papieru były ;/
Wszędzie taniość i ekologia.O1-->O3--> ?
Komentarz
-
-
Witam, u mnie wyglada to tak pozdrawiamOstatnio edytowany przez imported_świetlik; 42657.-----------------------
SKODA OCTAVIA III KOMBI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kabi_007 Zobacz wpisU mnie w O3 przed FL też musiałem w przednich nawiercić dziurę w plastiku nadkola na jeden zatrzask, na opakowaniu napisane że potrzebne wiertło fi7, takiego nie miałem i zrobiłem fi6 i trzyma. BTW nadkola w O3 w porównaniu do O1 to jakby z papieru były ;/
Wszędzie taniość i ekologia.
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez 2.0-16v Michał Zobacz wpis
Po przesiadce z OIIFL na OIII FL pierwsze co mi się rzuciło w oczy to oszczędność na każdym elemencie niestety
Komentarz
-
Czasami tak się dzieje, ale nie żałuje swojego świadomego wyboru. Jestem bardzo zadowolony z tego co KUPIŁEM ŚWIADOMIE i jak bym mógł cofnąć czas to wybrał bym dokładnie tak samo. Mam nowe auto na gwarancji i szczerze to mnie wal... co będzie się działo jest po to gwarancja. Smerefeta kilka lat już miała i nie wiadomo co i kiedy się z nią podzieje.
Komentarz
-
Komentarz