Witam Podłączyłem kamerkę cofania do mojej octavi i niby wszystko ok ale nie ma wizualizacji samochodu z czujnikami cofania Radio Amudsen Co zrobilem zle ?
Kamerka cofania
Zwiń
X
-
Też mi się wydaje, że brakuje jakiegoś kodowania. tomek3369 zobacz kodowanie w Asystencie Parkowania.
Komentarz
-
-
Cześć.
Myślę nad dołożeniem kamery cofania.
Radio Columbus, pacjent to O3 15' RS
Jaka różnica jest między kamerą Low, a High?
Rozumiem, że trzeba ciągnąć przewód przez całe auto, to nie problem, i zmienić klamkę na kamerę, tylko czym się różnią i czy warto szukać wersji High? Czym się różni?Škoda Octavia III RS - MY15 - 2.0TDI CUPA - 222KM 453Nm - Race Green
Komentarz
-
-
Wajcheusz w wersji LOW masz linie proste, natomiast w HIGH są oczywiście skrętne. Oczywiście wersja HIGH wymaga dodatkowego sterownika.
Oczywiście kable ciągniesz od kamery do Columbusa.
Komentarz
-
-
gradek albo ktokolwiek w temacie, jest mi w stanie odpowiedzieć na pytanie czy da się ogarnąć kamerę cofania w O3 2014 liftback z Bolero MIB1 bez poszerzania otworu w klapie?
Komentarz
-
-
spj Paweł Etka pokazuje kamerę cofania w OIII, więc wnioskuję, że jest możliwość montażu kamery bez cięcia blachy. Nr kamery to 5E5 827 566 C/D/E w zależności od rocznika auta. Numery zamieniają się na 5EF 827 566.
Pytanie czy są to kamery pod MIB1?
Komentarz
-
-
spj Paweł wymagania spryskiwacza do kamerki są dwa. Działa na spryskiem tylnej wycieraczki i musi być wrzucony wsteczny bieg. Tak jest np. w Superbie III.
Pytanie jaka jest ta 5EF 827 566?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gradek Zobacz wpisWajcheusz w wersji LOW masz linie proste, natomiast w HIGH są oczywiście skrętne. Oczywiście wersja HIGH wymaga dodatkowego sterownika.
Oczywiście kable ciągniesz od kamery do Columbusa.OCTAVIA III KOMBI 1.4 TSI, CZDA, STYLE, 150KM
VCDS, VCP,
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez spj Zobacz wpisgradek albo ktokolwiek w temacie, jest mi w stanie odpowiedzieć na pytanie czy da się ogarnąć kamerę cofania w O3 2014 liftback z Bolero MIB1 bez poszerzania otworu w klapie?OCTAVIA III KOMBI 1.4 TSI, CZDA, STYLE, 150KM
VCDS, VCP,
Komentarz
-
Komentarz