Czy wyświetlacz w O3 ma też ochronę komponentu?
Ochrona komponentu
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Amhci5 Zobacz wpisJesteś pewien na 100%, tak? Mogę kupić na alledrogo dowolny wyświetlacz (wiem, że rozdzielczość itp) i będzie pasował? Jedynie jak chcę wymienić jednostkę w schowku to muszę mieć z wyłączoną ochroną?
Tylko 5F, 9,19 i niektóre 13 posiadają CP.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Au2 Zobacz wpisWięcej modułów na MQB ma ochronę CP niż kolega wyżej podaje i wszystkie radary ACC (13) posiadają CP a nie tylko niektóre .
Komentarz
-
-
Przytocz mi chociaż jeden nr radaru który nie ma CP???
Nie wprowadzaj ludzi w błąd bo każdy radar ma CP chyba że mówisz o jakimś hackowanym z którym i tak miał CP ale ktoś go w nim wyłączył, jak do tej pory się nie spotkałem a aktywuje ACC pACC i travel assist a w temacie MQB i MLB następnie EVO bawię się od ponad 2013r i na temat softów co nieco wiem.Ostatnio edytowany przez Au2; 9992688.Aktywacja systemów
ElsaPro
SFD
Etka
OS OE I__X VCP VCDS Cp___l
Historia aut
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Au2 Zobacz wpisPrzytocz mi chociaż jeden nr radaru który nie ma CP???
Nie wprowadzaj ludzi w błąd bo każdy radar ma CP chyba że mówisz o jakimś hackowanym z którym i tak miał CP ale ktoś go w nim wyłączył, jak do tej pory się nie spotkałem a aktywuje ACC pACC i travel assist a w temacie MQB i MLB następnie EVO bawię się od ponad 2013r i na temat softów co nieco wiem.
Czasem każdy się pomyli, a nie ma na celu nikogo wprowadzać w błąd.
Tak czy siak Ekran nie posiada CP i to było tematem tego watka.
Komentarz
-
Komentarz