aryziomex kiedyś bawił się w to , dobre parę lat jeżdżą u mnie i nic się nie dzieje . Powinien ci coś podpowiedzieć
Niestety już się w to nie bawię choć mogę strzelać które produkty będą dobre i nie będą waliły błędu na szafie, co do przednich kierunków (PWY24W) to są tam inne jak z tyłu (BAU15s) które były montowane w O2, wsteczny to taki sam jak w O1/FL-O2/FL czyli (BA15s)
Co do wstecznych to takie obstawiam na 90% że będą dobre i nie będą waliły błędem:
Jako ciekawostkę mogę dodać, że po wymianie żarówek w podświetleniu wnętrza i tablicy rejestracyjnej na LED po prostu VCDS-m ustawiłem na te odbiorniki "ALL LED" i zmniejszyłem jasność do 70 %. Raz że nocą w kamerze cofania nie odbija mi się niebieska poświata od podświetlenia tablicy rej, a dwa od tamtej pory żadna żarówka nie padła, a już długo na nich jeżdżę. 70 % to i tak jasno, a LED może tak się nie męczy.
Dziś założyłem ledy na oświetlenie tablicy. I w sumie nic więcej nie zakładam z oświetlenia. Mi wystarczy. LED do dziennych,biksenony,tył wygląda jak LED ,wsteczne zmienione na LED i teraz tablica. Wygląda teraz bomba. Myślałem o halogenach,ale jeżdżąc z doświetlaniem zakrętów pewnie długo nie wytrzyma LED.
Kupiłem tej samej firmy co poprzednie. Czyli M-Tech. Brak błędów itd.
Działa. I ułamek ceny oryginału Jak się coś będzie działo to będę myślał nad zmianą. Skoro wsteczne działają od ponad roku bez problemu(używane praktycznie codziennie bo tyłem wjeżdżam zawsze) to z tymi też nie będzie problemu.
Komentarz