Witam mam skode octavie 3 z 2015. Radio u mnie jest zwykle z wąskim wyświetlaczem, chciałbym je wymienić na radio z tej samej skody lecz już z większym wyświetlaczem? Będzie chodziło? Nie potrzebuje żadnych adapterów srerów? Programowania i wszystkie funkcje będą działać?
Skoda octavia 3 wymiana na lepsze radio
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Teramyjofu Zobacz wpisW schowku nie mam zmieniarki płyt
To właśnie w schowku jest całe centrum multimedialne a na konsoli środkowej to tylko wyświetlacz.
Komentarz
-
-
Do wyświetlacza który jest na zdjęciu potrzebna jest jednostka główna która instalujesz w schowku.
Obawiam się jednak ze wiązka elektryczna która obecnie posiadasz nie będzie pasowała.
... Lub rozwiązanie pośrednie
jednostka o oznaczeniu 5E0035867A
Pewnie też potrzebne będzie jakieś kodowanie
Albo Android np.
Smart-Auto MT-9520
Ostatnio edytowany przez voytec; 50618.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez voytec Zobacz wpisDo wyświetlacza który jest na zdjęciu potrzebna jest jednostka główna która instalujesz w schowku.
Obawiam się jednak ze wiązka elektryczna która obecnie posiadasz nie będzie pasowała.
... Lub rozwiązanie pośrednie
jednostka o oznaczeniu 5E0035867A
Pewnie też potrzebne będzie jakieś kodowanie
Albo Android np.
Smart-Auto MT-9520
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Teramyjofu Zobacz wpisWitam mam skode octavie 3 z 2015. Radio u mnie jest zwykle z wąskim wyświetlaczem, chciałbym je wymienić na radio z tej samej skody lecz już z większym wyświetlaczem? Będzie chodziło? Nie potrzebuje żadnych adapterów srerów? Programowania i wszystkie funkcje będą działać?
obraz.png
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Teramyjofu Zobacz wpisJak z podłączeniem jest tego? Programować nie trzeba czy coś?
Komentarz
-
Komentarz