alebazi83, widziałem takie coś w superbach , jak dla mnie za ciemno , tym bardziej w O3 gdzie nie masz dekoru na desce , a czarna deska w O3 wygląda tragicznie według mnie.
Skórzane fotele
Zwiń
X
-
widziałam ten dekor na żywo dla mnie MASAKRA, ale każdy ma swój gust i wybiera to co mu się podobaZamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
Moja długo wyczekiwana perła
Komentarz
-
-
No własnie dla mnie ten standardowy wygląda strasznie tandetnie dlatego myślałem że tamten będzie lepszy
Co do koloru deski, to wiadomo ze ładniej wygląda jasniejsza ale wtedy musiały być też fotele jasne a u mnie nie bedzie to raczej praktyczne.
Zastanowaiałem sie jeszcze nad całą skórą, ale po przeczytaniu wysłuchaniu różnych opinii nie do konca jest praktyczna (choć nie ulegą wątpliowści że przy moim kolorze lakieru black magic) jasna skóra i deska wygląda fajnieOctavia 3 Combi 2.0 TDI
Elegance+Amazing+Canton+Alcantara+Sunset+Elektrycz na klapa bag.+inne dod.
Komentarz
-
-
Ja się dopiero przymierzam do O3 bo zakup dopiero pod koniec roku będzie ale też własnie mam dylemat z ta kolorystyką wnętrza. Czarna strasznie smutnie wygląda. Chciałem na poczatku szarego Dynamica w Elegance ale jest za ciemno wg mnie. Potem wpadłem na pomysł zeby wziąć Ambition z czarno szarym wnętrzem i szarym Dynamiciem ale jak podpakowałem go w kilka opcji to wyszło drożej niż za elegance...
Więc na razie została jasna skóra. Mam psa auto kupuje na kilka ładnych lat wiec pewnie po drodze dzieci się też pojawią także raczej jasny materiał, skóra plus materiał i skóra plus alcantara odpadają... Odstrasza mnie cena skóry i to, że się gniecie... niby ciężkiego zadku nie mam to może nie będzie tragedii. Ew będę meczył serwis na 4 letniej gwarancjiA4 B6 Avant 1,9 TDI AWX
Komentarz
-
-
Zamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
Moja długo wyczekiwana perła
Komentarz
-
Komentarz