Ogrzewanie przedniej szyby warto?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • grisza76
    Drive
    • 2014
    • 63
    • Octavia III combi (5E5)
    • CDAA 1.8 TSI 160 KM
    • CJSB 1.8 TSI 180 KM

....nareszcie VW to wprowadził. To, co mnie najbardziej wkurza w O2 po przesiadce z mondeo, to właśnie długie odparowywanie szyby i konieczność drapania.
    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=85575

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

VW od dawna mal webasto. Wtedy mamy w calym aucie cieplo zanim do niego wsiadziemy
      Spritmonitor.de

Komentarz

• krzyzakp
        L&K
        • 2013
        • 1016
        • CUPA 2.0 TDI CR RS 184 KM

Ogrzewanie szyby działa tez na zaparowanie - czesto uzywam ostatnio, bo auto stoi pod chmurka, pogode mamy jaka mamy i zdarza mu sie parowac przy klimie na auto..

Moja O3 RS

Komentarz

• brodacz
          Drive
          • 2014
          • 52

zaskoczony pisałem właśnie , że też to używam, tyle, że dotąd nieświadomie. Ogrzewanie samo się włącza, nie trzeba ręcznie uruchamiać.

W tym przypadku to, że ogrzewanie przedniej szyby jest włączone można poznać tylko na wyświetlaczu DOT, gdy ustawimy podgląd z listą dodatkowych urządzeń pobierających energię.
          O3 1,8 TSI

Komentarz

• ufo
            L&K
            • 2008
            • 1475
            • Octavia III combi (5E5)
            • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

Zamieszczone przez brodacz
            W tym przypadku to, że ogrzewanie przedniej szyby jest włączone można poznać tylko na wyświetlaczu DOT
            a to ciekawe, bo u mnie zawsze zapala się równoczesne kontrolka na środkowym pokrętle - reg. nadmuchu. dodam, że też mam włączoną opcje "automatyczne ogrzewanie szyby przedniej".

Komentarz

Pracuję...