O panie, ale zajebiście fele pasują!
W5W LED
Zwiń
X
-
W5W LED
Witam, mam z tylu w mojej OIII światła LED. Świeca cudnie, pomyślałem że nie pasuje takie normalne podświetlenie tablicy rejestracyjnej i kupiłem na Allegro 2 żarówki W5W LED firmy Osram. Świeca super, ale... pali mi się błąd przepalonej zarowki na komputerze :-(
Czy ktoś wie jakie ledowe żarówki W5W nie powodują błędu? Na Allegro przy każdej piszą, że działają z canbus, i ze nie powodują błędu... Czy ktoś ma coś sprawdzonego?Srebrna Ambition plus pakiet Amazing i GSM
-
-
Re: W5W LED
Zamieszczone przez PorschakWitam, mam z tylu w mojej OIII światła LED. Świeca cudnie, pomyślałem że nie pasuje takie normalne podświetlenie tablicy rejestracyjnej i kupiłem na Allegro 2 żarówki W5W LED firmy Osram. Świeca super, ale... pali mi się błąd przepalonej zarowki na komputerze :-(
Czy ktoś wie jakie ledowe żarówki W5W nie powodują błędu? Na Allegro przy każdej piszą, że działają z canbus, i ze nie powodują błędu... Czy ktoś ma coś sprawdzonego?
albo zaglądnij do niego do sklepu MOTOHID
napewno coś Ci doradzi i dobierze odpowiedniego :szeroki_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KulfonPShado, ale rozmawiamy o W5W a nie o C5W rurkowej.
Jak dla mnie W5W Osrama pod wieloma względami jest numerem 1 i ciężko znaleźć inną W5W zgodną z Canbusem i dorównującą jej żywotnością i jasnością świecenia.
Komentarz
-
Komentarz