O panie, ale zajebiście fele pasują!
W5W LED
Zwiń
X
-
W5W LED
Witam, mam z tylu w mojej OIII światła LED. Świeca cudnie, pomyślałem że nie pasuje takie normalne podświetlenie tablicy rejestracyjnej i kupiłem na Allegro 2 żarówki W5W LED firmy Osram. Świeca super, ale... pali mi się błąd przepalonej zarowki na komputerze :-(
Czy ktoś wie jakie ledowe żarówki W5W nie powodują błędu? Na Allegro przy każdej piszą, że działają z canbus, i ze nie powodują błędu... Czy ktoś ma coś sprawdzonego?Srebrna Ambition plus pakiet Amazing i GSM
-
-
Re: W5W LED
Zamieszczone przez PorschakWitam, mam z tylu w mojej OIII światła LED. Świeca cudnie, pomyślałem że nie pasuje takie normalne podświetlenie tablicy rejestracyjnej i kupiłem na Allegro 2 żarówki W5W LED firmy Osram. Świeca super, ale... pali mi się błąd przepalonej zarowki na komputerze :-(
Czy ktoś wie jakie ledowe żarówki W5W nie powodują błędu? Na Allegro przy każdej piszą, że działają z canbus, i ze nie powodują błędu... Czy ktoś ma coś sprawdzonego?
albo zaglądnij do niego do sklepu MOTOHID
napewno coś Ci doradzi i dobierze odpowiedniego :szeroki_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
=> Hyundai Tucson 1.6T 180 N-Line 4WD AT
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KulfonPShado, ale rozmawiamy o W5W a nie o C5W rurkowej.
Jak dla mnie W5W Osrama pod wieloma względami jest numerem 1 i ciężko znaleźć inną W5W zgodną z Canbusem i dorównującą jej żywotnością i jasnością świecenia.
Komentarz
-
-
Ja po 2 latach odpusciłem sobie LED-y w pozycjach. Szkoda kasy na kasowniki i same ledy. Kupowałem pozycje W5W po 50 zł za komplet i to samo .
Teraz mam te
Find many great new & used options and get the best deals for XTEC 501 W5W 12V 5W CHROMED SUPER WHITE BULBS PAIR T10 at the best online prices at eBay UK! Free delivery for many products!
W nocy świecą jak xenon 6000k,
Zwykła zarówka, błędu brak, bez kombinacji itp.
Komentarz
-
Komentarz