miałem to chyba z miesiąc i za bardzo mnie wkurzało, zawieszało się, resetowało, radio szalało, odtwarzać mp3 potrafił się zatrzymywać, pełne sterowanie z kierownicy nie działało, automapa nie chodzi na tym jak dla mnie nieporozumienie, wolałem wywalić to i wrócić do BOLERO i nawigacji na szybę
Bolero - nawigacja z smartfona
Zwiń
X
-
No to szkoda. Na filmach i opisach wyglądało całkiem przyzwoicie, ale jak widać "nie wszystko złoto, co się świeci". Dzięki za informację. Przeszukiwałem trochę internet z nadzieją, że znajdzie się coś lepszego od Bolero, bo w końcu to żaden wyszukany sprzęt. Na rosyjskich kanałach (YT) widziałem jeszcze inne urządzenia, ale jak widać trzeba być BARDZO ostrożnym w podejmowaniu decyzji. Gdyby kogoś interesowało zgłębianie tematu, to dogrzebałem takich modeli jak: ANS 840A, Redpower 18007, Car4G. Jeżeli ktoś ma doświadczenie z takimi urządzeniami, to chętnie poczytam. Jeszcze raz dziękuję za informacje.
Komentarz
-
-
Gdzieś doczytałem że fabryczne Bolero w O3, produkcja od połowy 2015 ma mieć fabryczny mirrorlink, tak jak w fabiach 3... :roll: trochę słabe jest to że klasę niższa fabia ma to już teraz a O3 dopiero w połowie roku, powinni wprowadzić upgrade zaraz od początku produkcji F3 lub początku 2015
Komentarz
-
-
Ale jaki jest sens Google Maps z telefonu oglądać skoro w Passacie można wybrać Google Maps normalnie (ale z transmisją danych na karcie SIM lub z telefonu). :?: :?: :?:O3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
-----------------------------------------------------
Moja eReSka
Aktualne Personal POI: teraz taniej na POIfantastic.eu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mariusz123amiałem to chyba z miesiąc i za bardzo mnie wkurzało, zawieszało się, resetowało, radio szalało, odtwarzać mp3 potrafił się zatrzymywać, pełne sterowanie z kierownicy nie działało, automapa nie chodzi na tym jak dla mnie nieporozumienie, wolałem wywalić to i wrócić do BOLERO i nawigacji na szybęLepiej komus wejsc w droge niz w ....
Komentarz
-
Komentarz