Boczna listwa fajnie podkreśla linie samochodu.
Bolero - nawigacja z smartfona
Zwiń
X
-
Bolero - nawigacja z smartfona
Takie coś znalazłem film youtube
Zwróćicie uwagę, że na Bolero może się wyświetlać ekran nawigacji z smartfona.
Pewno i filmy by sie dało.
Co jest wpięte w schowku do radia? Jakiś dings wifi->USB?
Tu jest jakby zupełnie inny soft w Bolero inny film youtube
-
-
Za Autoblog :
"Additionally, VW is looking to include MirrorLink functionality (which essentially mirrors your phone's screen on the navigation display)"
Czyli być może ta funkcja jest wbudowana, tylko nieaktywna. Lub pojawi się przy okazji aktualizacji oprogramowania.
Na filmiku widać, że "coś" jest podłączone w schowku.
Komentarz
-
-
nie wiem jakie są wejścia w nowym Bolero ale widocznie można podpiąć sygnał AV i/lub HDMI więc teoretycznie nie ma problemu żeby traktować Bolero jako "zewnętrzny ekran" dokładnie tak jak TV z taką przystawką
tym bardziej, że obsługa samego smartfona nie jest już przeniesiona na ekran Bolero
drugie urządzenie w schowku to może być konwerter HDMI - AV
Komentarz
-
-
Ciekawe jak tego iPhone podlaczyli czy potrzebny jest ten dodatek platny czy to tylko usbJest 1.4 TSI Elegance Blue Race 18' Golus
Mój błękitny Skarb!
Komentarz
-
-
znalazlem takie coś http://www.axionag.de/products/axion...chruestsatz_en modul navi jak i posiada wejscia video , nie znalazlem nigdzie ceny , ale jesli nie jest wyższa niż np 1000-1500 zł to opłaca się duzo bardziej niz columbus czy amudsen bo daje większe możliwości za niższą cenę
[ Dodano: Pon 10 Lut, 14 14:40 ]
Właśnie znalazłem cenę 900 eur, więc powalaRS Stage 2 335/450
Komentarz
-
-
To może to zamiast Columbusa: DVN-IN001VWG, D99
Tym bardziej, że na Androidzie - szkoda że oryginalne navi z tego nie korzystają.
Minusem będzie to, że wskazania nawigacji nie będą się wyświetlać między zegarami a patrzenie w dół na ekran w czasie jazdy jest uciążliwe. Będzie za to sygnalizacja radarów i miejsc kontroli /także dźwiękowa/ np. poprzez yanosik-a. I mniej tego błyszczącego oczo----ego plastiku /szkoda że nie ma wersji matowej Bolero/.
Ktoś już może zainstalował? Swoją drogą za ile można sprzedać Bolero z auta?Załączone pliki
Komentarz
-
-
metrotest, ale nikt Ci tego nie podłączy, ten nowy system to już nie jest to co w O2 i S2, ochrona komponentów, w desce tylko panel radia reszta pochowana po aucie itd.
adamwo, naprawdę bardzo mi się to podoba ale musi stanieć, w tym momencie kosztuje więcej, niż dopłata do Amundsena. Jak będzie po +/- 500E to biorę z ciekawości.
Komentarz
-
-
Taka ciekawostka http://www.aukcjoner.pl/gallery/013990962-.html#I2 nowe bolero jest produkcji AlpineRS Stage 2 335/450
Komentarz
-
Komentarz