Zamieszczone przez rol-on
Przyciemniane szyby
Zwiń
X
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
-
-
Zamieszczone przez NYKWie ktoś może ile wynosi stopień przyciemnienia w opcji SUNSET ??
Ja mam sunset, ale dodatkowo okleilem folia i dopiero teraz jest super efekt. Z zewnątrz nic nie widac, od środka jest OK. W dodatku z zewnątrz nie widac pasków podgrzewania szyby wiec całość wyglada jak oryginał.
Pozniej jak siądę do kompa wrzuce jakies foto.Octavia III Kombi 2.0 TDI DSG Elegance+Columbus+Skóra+amizing+chromy+Front Assist i pare innych
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Michal83Zamieszczone przez NYKWie ktoś może ile wynosi stopień przyciemnienia w opcji SUNSET ??
Ja mam sunset, ale dodatkowo okleilem folia i dopiero teraz jest super efekt. Z zewnątrz nic nie widac, od środka jest OK. W dodatku z zewnątrz nie widac pasków podgrzewania szyby wiec całość wyglada jak oryginał.
Pozniej jak siądę do kompa wrzuce jakies foto.
Komentarz
-
-
Basik_, znasz kogoś kto przyciemnia w Krakowie lub w okolicy?Zamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
Moja długo wyczekiwana perła
Komentarz
-
-
Mogę polecić Ci firmę ale w Tarnowie(autostrada 30 min)
Przyciemniaja szyby bez rozbierania tapicerki oraz bez wyciągania szyb.
Bardzo często ściemniaja w salonie Skody w Tarnowie fabrycznie nowe samochody.
Sam osobiście będę ściemniał jak odbiore swoją w przyszłym tygodniu.
Jesli będziesz zainteresowana to daj znać to wyślę namiar na priv
Komentarz
-
-
A ile płaciliście za przyciemnianie szyb folią (limuzyna)? W Lublinie w jednej z firm zawołali 550zł niezależnie od stopnia przyciemnienia (tylne drzwi i tylna szyba), w innych zakładach się jeszcze nie orientowałem co do ceny.O3 1,4TSI Brąz Topaz Elegance z rozsądku. Jeep Grand Cherokee WG 4,0l Limited dla przyjemności.
Komentarz
-
-
Właśnie popytałem i następny też orientacyjnie 500zł, z wyjmowaniem szyb bocznych. Ale już kilometr za Lublinem około 400zł bez wyjmowania szyb.
Na alle znalazłem też siatki na szyby tylnych drzwi, ale tanie to nie jest (ok. 230-240 zł)
http://allegro.pl/zaslonki-pod-wymia...064607451.html tyle, że można to szybko zdjąć.
Doposażyłem się w zasłonki Solar Ride, mocowane (każda) na takie 3 śmieszne haczyki? uchwyty? Przyciemniają ładnie. zdejmują się szybko, wykonane ok, tylko cena jest dość wysoka (ale polska firma więc kasa zostaje w kraju). Do 100km/h nie wypadają z okien, dalej nie sprawdzałem. Wydaje mi się, że mniej dudni w środku przy otwartych szybach tylnych. Przed wakacjami może będą też robili na tylną szybę.O3 1,4TSI Brąz Topaz Elegance z rozsądku. Jeep Grand Cherokee WG 4,0l Limited dla przyjemności.
Komentarz
-
Komentarz