Zamieszczone przez rafiki
TPM
Zwiń
X
-
TPM
informacyjnie, obecnie instalowany w oprogramowaniu u mnie sterowany przez Bolero, wcześniej jak wspomniano w salonie jako dodatkowy przycisk
natomiast jak dotychczas nie ogarnąłem tej funkcji, może moja wyobraźnia poszła zbyt daleko ale sądziłem, że funkcja wskazywać będzie aktualne ciśnienia w oponach lub ew. informować czy jest w normie czy też nie
jak dotychczas auto zadaje tylko i wyłącznie pytanie czy ciśnienie w oponach jest prawidłowe...ustawiono w salonie wartość prawidłową i przy każdej próbie sprawdzenia auto dopytuje czy wartość jest prawidłowa
dodatkowo wyświetla mi opony zimowe czego również nie mogę zmienić
w pt będę w salonie zapewne dopytam co i jak jeżeli nie otrzymam wcześniej informacji na forumO3 2.0 TDI Elegance, Amazing, Dynamic
-
-
A tak poważnie, to w opcjach samochodu możesz sobie wybrać jakie masz obecnie opony, włącznie z ostrzeżeniem o przekroczeniu prędkości na zimowkach
A możesz to zmienić? Jeśli tak to napisz w jaki sposób?
U mnie jest na stałe OPONY ZIMOWE i nie ma żadnego znanego mi sposobu żeby to zmienić.
Można natomiast zmienić ostrzeżenie o przekroczeniu dopuszczalnej prędkości.
Wulkanizator też nie wie jak to zmienić :szeroki_usmiechbyła/jest O2FL 1.9 TDI BXE COMBI odMINTOWIANA
jest O3 1.6 TDI COMBI Ambition Amazing
Komentarz
-
Komentarz