Witam. Czy uniwersalna wiązkę do haka trzeba kodować?
Z serii chwale sie - mam oryginalny dokladany hak holowniczy
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ArekBinek_86 Zobacz wpisOstatnio zamontowałem ory hak razem z wiązka o modułem wszystko ładnie działa tylko mam jedno pytanie po wyciągnięciu kulki czy jest jakaś zaślepka od spodu na belkę od haka albo do zderzaka żeby bród nie lecia do środka haka?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ArekBinek_86 Zobacz wpisOstatnio zamontowałem ory hak razem z wiązka o modułem wszystko ładnie działa tylko mam jedno pytanie po wyciągnięciu kulki czy jest jakaś zaślepka od spodu na belkę od haka albo do zderzaka żeby bród nie lecia do środka haka?Zaślepka haka - 3T0803594
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez B_A_R_T Zobacz wpis
A jaka cena tego montażu i gdzie robiłeś?
Mez2008 dziękuję za numer
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ArekBinek_86 Zobacz wpis
Cena montażu podłączenia i zakodowania 400 zł. Robiłem u siebie w Bydgoszczy.
Mez2008 dziękuję za numer
Jakie ceny części jeśli można wiedzieć??
rozumiem że robiłeś na ori.
Odgrzewam mocno temat bo dziś dzwoniłem do swojego serwisu w Dobroniu i nagle chcą dokładać także wentylatory chłodnicy i upierają się że inaczej się nie da. Cena oczywiście lekko z kosmosu czyli prawie 5 tys.
Komentarz
-
-
Witajcie, wpadłem tu bo poraziło mnie dzisiaj w serwisie .. wycena haka 8500 bo chłodzenie trzeba zmienić w aucie... inna chłodnica i wentylator jak chce hak.
Jakiś kit czy auta z papieru sa robione ? Octawia kombi 1,6 tdi 85kw marzec 2019 produkcja. Prośba jak ktoś przerabiał temat o info bo sam hak to:
1029 -hak demotowalny
240 -jedna wiązka
940 -druga wiązka
1050 montaż
i ......... reszta jak sie okaże ... to 8500
Kompetencje tele informacji tragedia pomimo vinu,
gdybanie o wymianie układu chłodzenia.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZbyszekRz Zobacz wpisWitajcie, wpadłem tu bo poraziło mnie dzisiaj w serwisie .. wycena haka 8500 bo chłodzenie trzeba zmienić w aucie... inna chłodnica i wentylator jak chce hak.
Jakiś kit czy auta z papieru sa robione ? Octawia kombi 1,6 tdi 85kw marzec 2019 produkcja. Prośba jak ktoś przerabiał temat o info bo sam hak to:
1029 -hak demotowalny
240 -jedna wiązka
940 -druga wiązka
1050 montaż
i ......... reszta jak sie okaże ... to 8500
Kompetencje tele informacji tragedia pomimo vinu,
gdybanie o wymianie układu chłodzenia.
Ja mam hak dokładany ale chlodnicy nie zmieniałem - auto jeźzi ale fakt, że przy pełnym załadunku + 4 rowery na haku to czuć, że ma już ciężko.
Komentarz
-
-
Przy sporadycznej jeździe z przyczepą to osobiście bym sobie darował wymianę układu chłodzenia. Jakby patrzeć na to to i hamulce trzeba by wymienić, bo z przyczepą standardowe mogą nie wydolić. Takie jest pewnie założenie nie jednego ASO. Przecież nie będziesz cały czas jeździł z campingiem, czy inną przyczepą do dopuszczalnego DMC 3,5 tony.
Montowałem do swojej poprzedniej O2FL hak i chłodnicy nie wymieniałem. Silnik nawet się nie zagrzał powyżej 90 oC. Cały czas mowa o jeździe z przyczepą.
Komentarz
-
-
-
Zamieszczone przez gradek Zobacz wpisKozakus jeśli dobry nr znalazłem to jest 5E0 803 902
Komentarz
-
-
Z racji, że zabieram się do montażu haka "jak pies do jeża" postanowiłem to w końcu sfinalizować ale pojawiła się kolejna zagwozdka. Czy kupić nowy hak innej firmy czy szukać oryginału używanego lub prawie nowego? No i podstawowe pytanie jaki nr seryjny mam oryginał do O III kombi z 2015r. modelowy 2016. Może ktoś podpowiedzieć?
Komentarz
-
Komentarz