Dupa. I nie dojadę. Właśnie wróciłem z firmy. Prezes mnie zatrzymal
[O3] Kierownica 3-ramienna + MLF
Zwiń
X
-
[O3] Kierownica 3-ramienna + MLF
Panowie pytanie czy ktoś przekładał/wyjmował/wypinał moduł przycisków z kierownicy O3?
Przyciski po lewej/prawej stronie są ze sobą połączone i jak się nie mylę siedzą na wcisk i chciałbym przełożyć sobie przyciski z mojej obecnej kierownicy do nowej kiery 3-ramiennej. Przyczyną jest brak modułu do telefonu, a takie właśnie 2 dodatkowe przyciski są na nowej kierownicy podczas gdy u mnie tego nie ma. No chyba że nie muszę przekładać i po prostu te 2 przyciski będą sobie nieobsługiwane/niepodświetlone?
-
-
tak, wyjmował - wszystko jest na wcisk - weź łyżeczkę do herbaty i podważ najpierw prawy od strony poduszki
jak nie przełożysz to może być tak, że moduł pokaże błąd złego kodowania (ale niekoniecznie)
nie mniej jednak jak nie masz BT, to nie będą działać tak czy siak
ta nowa kiera jest z Octavii? Jeżeli nie, to łatwo sprzedasz niepotrzebne przyciski, bo jak nie są z O3, to będą pasować do S2, O2FL, Yeti itp.Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Enriqueztak, wyjmował - wszystko jest na wcisk - weź łyżeczkę do herbaty i podważ najpierw prawy od strony poduszki
jak nie przełożysz to może być tak, że moduł pokaże błąd złego kodowania (ale niekoniecznie)
nie mniej jednak jak nie masz BT, to nie będą działać tak czy siak
ta nowa kiera jest z Octavii? Jeżeli nie, to łatwo sprzedasz niepotrzebne przyciski, bo jak nie są z O3, to będą pasować do S2, O2FL, Yeti itp.
Z O3 w stosunku do O2 jest ten problem, że tu jeszcze prawie nikt nic nie robił
A co do kiery to na 99% jest z O3, okaże się jak wymontuje przyciski po kodach na przycikach
Komentarz
-
Komentarz