przesada... ja rozumiem, ze ewolucja ale ile mozna? Ciezko juz ogarnac, ktora generacja jest nowsza.
Poza tym Passat wyglada jak klasa premium przy tym znudzonym szaraku.
Jest jakieś Bolero z nawigacją w konfiguracji ?
Nie.
Teoretycznie zdolne jest obsłużyć nawigację i kamerę cofania, ale mnie nie jest dane zrozumieć politykę Skody. 100 lat za.....
Była - Octavia 1 1.9 TDI 90KM Przebiegła 240KKM. Średnio 20KKM rocznie (12 lat)
Jest - Octavia 3 Elegance 1.4 TSI 103KW(140KM)(6)(szary metal)+ amazing+dynamic(kiera wielofunkc.)+chrom+drive setup+areo+maxi-dot kolor+gsm+life plus+alarm + masę duperelek
Moja szara myszka - Octavia 3 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...303773#1303773
Jak będzie się podpinało ?
Kokpit rozbierać, źeby do radia z tyłu się dostać ?
Szczerze to nie dopytałem, bo racja jak ten moduł montować się będzie na zewnątrz radia to teoretycznie nie stracimy gwarancji , zapytałem tylko czy też montują odpowiedzieli że niema problemu.
powiem że zaciekawiło mnie a w szczególności Cena zaczyna robić się coraz taniej
A jak się okażę że ten moduł będzie kosztował 1200zł to zacznę się zastanawiać na wymianą radia. Tylko jak to będzie się miało do gwarancji jak wymieni się całe radio orientuje się może ktoś ?
Bolero wyjęte z samochodu nie będzie działało w innym, ale w odwrotną stronę - nie wiem. Może trzeba będzie grzebać w kodowaniu ?
Na ostatnim obrazku jest logo VW - z golfa ?
Była - Octavia 1 1.9 TDI 90KM Przebiegła 240KKM. Średnio 20KKM rocznie (12 lat)
Jest - Octavia 3 Elegance 1.4 TSI 103KW(140KM)(6)(szary metal)+ amazing+dynamic(kiera wielofunkc.)+chrom+drive setup+areo+maxi-dot kolor+gsm+life plus+alarm + masę duperelek
Moja szara myszka - Octavia 3 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...303773#1303773
powiem że zaciekawiło mnie a w szczególności Cena zaczyna robić się coraz taniej
A jak się okażę że ten moduł będzie kosztował 1200zł to zacznę się zastanawiać na wymianą radia. Tylko jak to będzie się miało do gwarancji jak wymieni się całe radio orientuje się może ktoś ?
Nie wiem jak gwarancja ale na moje powinno działać najlepiej zapytać w serwisie ile by wzieli za wymianę, w tedy będziesz spokojny o gwarancję.
Komentarz