pckaziu, jaka cena?
To dalej bedzie "jakas fabryczna navi" ktora jest rzadko akyualizowana.
Wciaz czekam na jakis screen mirroring zeby odpalac google maps lub janosika
Montowałeś to u sprzedawcy? Widzę że mają usługę w cenie. Rozmowy, czujniki parkowania itp działa jak w bolero?
Już od jakiegoś czasu przymierzam się do wymiany i ta opcja wydaje się mocno interesująca.
Montaż gratis. Wizualizacja od czujników parkowania jest. W zasadzie podłącza się tylko 2 wtyczki. Rozmowy i kontakty jak a Bolero - jedynie nie przekazuje kontaktów na max-dod, ale jest tak wielki ekran że wszystko bardzo dobrze widać.
Sterowanie z kierownicy, ustawienia jak w Bolero.
Od modułu medialnego w schowku odłącza się zespoloną wtyczkę i podłącza do radia. Tak więc w schowku nie działa. Filmy jeszcze nie miałem okazji oglądać w czasie jazdy, tylko na postoju. Jutro spróbuję.
Można oglądać filmy w czasie jazdy.
jersza, napisz jak wrażenia po kilku dniach użytkowania? Nie zawiesza się, wszystko działa jak należy, czy wykryłeś może coś co w Bolero działało? W specyfikacji radia jest napisane, że jest na Windowsie, w sumie to chyba takie rozwiązanie lepsze niż androidowy shit.
Cały czas testuję. Radio jest super z możliwością wielu ustawień - z lewej strony kierownicy w bolero zmieniałem strzałkami stacje radiowe, a tu jest przygotowane do zmian utworów z innych nośników, ściszanie radia oczywiście jak poprzednio bez zmian. Nawigacja działa ok. Na maxi-dot nie ma ostatnich połączeń. Odbieranie telefonu - zieloną słuchawką w kierownicy. Nigdy nie zwracałem uwagi, czy bolero wyświetlało zdjęcia z dzwoniącego kontaktu, tu jak na razie nie zauważyłem aby było. Procesor chyba dobry, bo jak windows już zastartuje to działa bardzo szybko. Jedynie ciut dłużej się uruchamia i dlatego z chwilowym opóźnieniem działa wizualizacja od czujników parkowania. Jak ktoś ma iPhona, to może polskimi komendami wydawać polecenia łączenia telefonicznego z kontaktami. Ja mam Samsunga i ponoć jeszcze nie ma aplikacji z polskimi komendami.
rrobert, wg opisu powinno odblokowac CP , Specific module to use the navigation function of the Discover Pro with locked Navidaten (eg retrofit, update) w nawiasie napisali retrofit
Z tego co podałeś to wynika ze jest to moduł który umożliwia używanie funkcji nawigacji w Discover Pro z zablokowaną nawigacją. jak serwis dołoży Discover Pro po uaktualnieniu component protection i tak nawigacja nie będzie aktywna i właśnie po to jest ten moduł.
pisałem do nich już prawie 2 lata temu e tej sprawie
Komentarz