dzięki kolego, zajrzę do nich, jak próbowałem napisać post to mi błędami wywalało serwera chyba i sam już nie wiedziałem czy wysłałem czy nie
DRIVE SET UP - wybór profilu jazdy
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez rrobertDokodowac się da ale nie działa i sam jeszcze nie wiem dla czego
[ Dodano: Czw 06 Lis, 14 18:54 ]
Zamieszczone przez mac_aaronDo tego trzeba by chyba drutować przycisk...Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
problem jest taki ze trzeba podpiąć sygnał z klawisza do CE. ja wpoiłem sygnał tak jak w golfie7 bo tylko od tego mam schemat. po naciśnięciu klawisza zapala się dioda ale na radiu nie zapala się menu.
wniosek - nie ten pin w CE ale po wyłączeniu funkcji MODE w CE dioda się nie zapala.
może inna wersja CE powinna być.
przydało byt się auto z działającym MODE dla porównania.
radio też przekodowanie i nić.
na razie skasowali mi auto i stoi u blacharza - wiec zabawa zawieszona
Komentarz
-
-
namo
Zamieszczone przez rrobertprzydało byt się auto z działającym MODE dla porównania.
Komentarz
-
Zamieszczone przez bob_bestpytanie do modujących i zorientowanych w tematach na innych forach - czy jest już jakiś pionier któremu udało się zrobić retrofit profili jazdy?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lockin(zakladam ze jakbym kupowal nowe 1.4 to bym raczej tego nie bral, ale w 1.8/RS i w automacie to raczej must)
Jeżdżąc codziennie na NORMAL i co jakiś czas przełączając na SPORT mam wrażenie, że zbiera się o wiele lepiej niż moje poprzednie 1.8 bez żadnego wyboru trybu.
Oczywiście, nie wiem, ile w tym wpływu będą miały takie czynniki, jak podniesiona moc i moment nowego 1.4 oraz niższa masa własna, ale różnica między tymi dwoma trybami w 1.4 jest wyraźna.
Komentarz
-
-
Ja sobie nie wyobrażam jazdy po autostradach bez kierownicy w trybie sport. Na normal chodzi za lekko i jest nieprecyzyjna... Ja zauważyłem, że jak ustawię kierownicę na sport w trybie indywidual to kierownica chodzi trochę mniej ciężko od trybu sport.
Też mnie ciekawi jak to wygląda bez wyboru trybu jazdy.Octavia 3 Liftback 1.8 TSI Elegance, Biel Candy + Amazing + Dynamic + Sport Look + 18" Turini Black + Sunset + Mode Selection etc... ---> Zobacz tutaj
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lockinZamieszczone przez greg505jak dzialaja swiatla w trybie sport, tzn co sie zmienia?
NORMAL - Światła skręcają za ruchem kierownicy jakby liniowoBlack magic
Komentarz
-
Komentarz