Właśnie ja próbowałem jak to nazwał krzyzakp rzeżbić ale od razu mówię że z oryginalnymi lampami nic nie da się zrobić , rozbierałem obydwie i odblask ze zwykłej lampy nie bardzo mieści się z ledami ponieważ posiadają one jeszcze radiatory do chłodzenia i dużo miejsca zajmują w lampie. Dałem sobie spokój i czekam może pokażą się niebawem na rynku jakieś nie oryginalne lampy z paskiem led.
Xenony z AFS - retrofit
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez MACIEJ55555Zakładane miałem w moim serwisie oni kupowali i założyli ale polegli na kodowaniu, na początku usłyszałem nie ma problemu lecz po 2 dniach poddali się :|Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Jeśli chodzi o koszty to reflektory kompletne 1400,
Gateway 110pln
Czujnik zawieszenia 150pln
Afs 120pln
Czujnik oświetlenia 80pln
Włącznik świateł auto 60pln
W moim przypadku montaż 0 pln jeśli chodzi o koszty montaży mogę się zapytać ile by cała przekładka wyniosła w tej chwili jeszcze nie wiem bo jestem w trakcie montażu podzespołów.
Komentarz
-
-
W okolicach Poznania można znaleźć wiele części po dobrych pieniądzach, jeśli ktokolwiek potrzebowałby chętnie pomogę, co do dokończenia moda to w tym tygodniu odstawiam auto na montaż całej reszty, później zakodować i mam nadzieje że wszystko będzie OK .
Jak będę odbierał to podpytam się co do kosztów montażu i dam znać z tym że będzie to dopiero 16.09
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bob_bestDodi, czy z rrobertem opanowaliście czujnik zmierzchu i deszczu? Udało się zrobić by działał poprawnie (jak z fabryki)?
Proponuję poczytać na tej stronie
-
Zamieszczone przez tureck2Zamieszczone przez bob_bestDodi, czy z rrobertem opanowaliście czujnik zmierzchu i deszczu? Udało się zrobić by działał poprawnie (jak z fabryki)?
Proponuję poczytać na tej stronie
http://www.golfmk7.com/forums/showthread.php?t=10534Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
hmm, auto odebrałem ale jeszcze nie skończone bo nie mieli wtyczek do AFS i czujnika poziomowania, dzisiaj kupiłem za 20 i 16zł, w poniedziałek jestem umówiony na montaż.
Pochwalę się jak już będzie wszystko Ok, jakby ktoś potrzebował jakieś części to chętnie pomogę bo mam fajne źródło z praktycznie wszystkimi częściami do O3
Komentarz
-
Komentarz