misza_zabrze no i zatankować musi
Gniazdo 230V (000 063 826) - katalog akcesoriów
Zwiń
X
-
Gniazdo 230V (000 063 826) - katalog akcesoriów
Ktoś dokładał? Co warunkuje niemożność/możliwość doposażenia (nie pytałem jeszcze w ASO)? Jaka jest max moc? Czy zgodnie ze zdjęciem nie da się okrągłej wtyczki wpiąć tylko płaską (jak np. w ładowarkach do auta)?
Wtedy widzę, że nie będzie śmietniczka z tyłu?
Ktoś wie jaki koszt takiej zabawy i ile trwa? Da radę samemu dołożyć czy trzeba podciągać instalację?Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
-
-
też się zastanawiałem nad tym gniazdkiem ale doszedłem do wniosku że dla mnie nie ma to sensu. Większość urządzeń "ręcznych" typu telefon ładuje się z USB czy zapalniczki. Ładowarki akku AA lub AAA też można z zapalniczki. A laptop ? Hmmm za 280 pln kupiłem 9cell'ową baterię i trzyma mi ~8h. :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pewuxteż się zastanawiałem nad tym gniazdkiem ale doszedłem do wniosku że dla mnie nie ma to sensu. Większość urządzeń "ręcznych" typu telefon ładuje się z USB czy zapalniczki. Ładowarki akku AA lub AAA też można z zapalniczki. A laptop ? Hmmm za 280 pln kupiłem 9cell'ową baterię i trzyma mi ~8h. :szeroki_usmiechJeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Parametrów tego urządzenia nie znam, z resztą na tej stronie jest multum świetnych gadżetów i akcesoriów, ale - niestety nie wysyłają do polski :|(Taty) Czarna Octavia III Liftback 1.4 TSI (manual) Ambiente + Amazing + pakiet Chrom + chromowane listwy przód/tył + el. lusterka + podświetlenie nóg + trójramienna, wielofunkcyjna kierownica + inne pierdoły (Mój) Ford Focus CC
Komentarz
-
-
SuitUp!, krzyzakp, przecież w opisie tej przetwornicy macie podane parametry
Innovative 200W/400W DC/AC car convertor looks like a coffee cup, but in reality, it’s a car charger with various uses. You can use it for recharging your iPod, MP3 players, mobile phones and it even has two universal outputs for laptops, portable TVs and DVDs etc. The car charger is extremely reliable and safe, but even so, we recommend to read the user’s manual thoroughly before using.
Input voltage is 12V DC.
Komentarz
-
-
bohen, a bylem prawie pewien czytajac to wczoraj, ze mowa o 220V/400V a nie Watt.... Slepota jest straszna
Co do dostawy - skoro sie da odebrac na poczcie, to kwestia znajomego, ktory ma blisko do granicy z CZ i moze odebrac, a dalej poczta wyslac Ew. podczas urlopu/wyjazdu na urlop mozna zamowic i odebrac
Komentarz
-
Komentarz