Regulator jest ze szczotkami. Mój do Valeo i do Boscha też (kupiłem właśnie do boscha omyłkowo i ma szczotki). Objawy zużycia szczotek to przerywanie w ładowaniu przy mocnym wciskaniu gazu na wyższych obrotach (przynajmniej w benzyniaku, gdzie im większe obroty i mocniej wciśnięty pedał tym większe zapotrzebowanie na prąd) ale to jak są w "jeszcze dobrym" stanie, w tragicznym to nawet nie będzie ładował na wyższych obrotach. W BFQ trzeba tylko ściągnąć obudowę silnika i nic nie trzeba spod maski wyciągać. Nie wiem jak w innych.
[O3] Schematy, dokumentacja
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Super, moze sie przydac kiedys!
Tylko małe ale... Plik "Body repairs.pdf", strona 53 i pare kolejnych - co to za rysunki?!
Czyzby jakis prezent od serwisu/osoby ktora to zrzuciła, co by ukryc jednak to i owo? :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Co poradzisz, możesz równie dobrze wykupić konto na ErWinie za 2-3 EUR za godzinę i zrzucić, co Ci potrzebne. Nie marudź.Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
Enriquez, absolutnie nie marudze, wrecz jestem wdzieczny
nie mniej dziele sie czyms, co wpadło mi w oko. Fajnie ze te grafiki wrzucili w klimacie serwisowym. Tak czy siak nie planuje raczej az tak grubej rzezby, jak ta opisana na tych stronach, wiec sa to raczej zbedne rysunki..
Komentarz
Komentarz