[O3] Schematy, dokumentacja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • aiikon
    Drive
    • 2010
    • 74

Regulator jest ze szczotkami. Mój do Valeo i do Boscha też (kupiłem właśnie do boscha omyłkowo i ma szczotki). Objawy zużycia szczotek to przerywanie w ładowaniu przy mocnym wciskaniu gazu na wyższych obrotach (przynajmniej w benzyniaku, gdzie im większe obroty i mocniej wciśnięty pedał tym większe zapotrzebowanie na prąd) ale to jak są w "jeszcze dobrym" stanie, w tragicznym to nawet nie będzie ładował na wyższych obrotach. W BFQ trzeba tylko ściągnąć obudowę silnika i nic nie trzeba spod maski wyciągać. Nie wiem jak w innych.
  • Enriquez
    RS
    • 2009
    • 7685
    • Superb III (3V3)

Tutaj znalazłem wydruki z ELSY do Octavii 3
    Co prawda po angielsku, ale lepsze to niż nic.

Pozdrawiam
    Marcin

Komentarz

• krzyzakp
      L&K
      • 2013
      • 1016
      • CUPA 2.0 TDI CR RS 184 KM

Super, moze sie przydac kiedys!

Tylko małe ale... Plik "Body repairs.pdf", strona 53 i pare kolejnych - co to za rysunki?! Czyzby jakis prezent od serwisu/osoby ktora to zrzuciła, co by ukryc jednak to i owo? :diabelski_usmiech

Moja O3 RS

Komentarz

• Enriquez
        RS
        • 2009
        • 7685
        • Superb III (3V3)

Co poradzisz, możesz równie dobrze wykupić konto na ErWinie za 2-3 EUR za godzinę i zrzucić, co Ci potrzebne. Nie marudź.
        Pozdrawiam
        Marcin

Komentarz

• krzyzakp
          L&K
          • 2013
          • 1016
          • CUPA 2.0 TDI CR RS 184 KM

Enriquez, absolutnie nie marudze, wrecz jestem wdzieczny
          nie mniej dziele sie czyms, co wpadło mi w oko. Fajnie ze te grafiki wrzucili w klimacie serwisowym. Tak czy siak nie planuje raczej az tak grubej rzezby, jak ta opisana na tych stronach, wiec sa to raczej zbedne rysunki..

Moja O3 RS

Komentarz

Pracuję...