Jaki kabel do diagnostyki??

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mariush19
    Rider
    • 2009
    • 634
    • Octavia III (5E3)
    • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Ktoś się orientuje czy takie coś będzie działać z O3 MY18
    Shopee is the leading e-commerce online shopping platform in Southeast Asia and Taiwan. It provides customers with an easy, secure and fast online shopping experience through strong payment and logistical support. Shopee has a wide selection of product categories ranging from consumer electronics to home & living, health & beauty, baby & toys, fashion and fitness equipment.

Chodzi raczej o proste kodowania , nie znam się na tych układach scalonych które lepsze które nie, a tutaj gość wstawia zdjęcie bebechów

Komentarz

• Wojtenio
      L&K
      • 2012
      • 1095
      • Octavia III (5E3)
      • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Opis auta O3 MR2018 to za mało , jeżeli nie posiadasz u siebie full LED to ten kabel będzie dobry dla Ciebie . Kabel oparty jest na Atmedze 162 i do aut bez sterownika wlelofunkcyjnego czyli 4B będzie odpowiedni . Natomiast jeżeli posiadasz Full Led to niestety musisz szukać kabla opartego na ARM . Wtedy obsłuży wszystkie auta z najnowszymi włącznie .

Komentarz

• mariush19
        Rider
        • 2009
        • 634
        • Octavia III (5E3)
        • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Cholera mam full led, a zamówiłem już, nic nie zakoduje nim? świateł raczej nie będę ruszał? jakieś proste kodowania, typu prędkość dmuchawy w auto, test wskazówek, trąbnięcie klaksonem przy zamykaniu-otwieraniu,przestawienie przeglądów na 15 tyś, sprawdzenie błędów silnika w przyszłości jakby coś się działo. I coś tam mam źle zakodowane w radiu, bo kiedyś podłączyłem złego klona i mi przestawiło wszystko, uratowałem jakoś, tylko ostatnie dwie cyfr są źle zakodowane .Większość rzeczy jest zakodowana, mam wersję Style,

P.S a ta czerwona płytka też niedobra https://shopee.pl/Wieloj%C4%99zyczne...39.20342917175 ??
        Ostatnio edytowany przez mariush19; 6046.

Komentarz

• Wojtenio
          L&K
          • 2012
          • 1095
          • Octavia III (5E3)
          • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Po niżej 350 PLN nie znajdziesz kabla ryżowego opartego na ARM a tak bardziej realnie to okolice 450 PLN i wyżej . Te w granicach 100-150 to Atmega 162 .

Komentarz

• mariush19
            Rider
            • 2009
            • 634
            • Octavia III (5E3)
            • CZDA 1.4 TSI 150 KM

A te "pierdołki" o których pisałem dam radę tym atmega 162 zakodować?

Komentarz

• Maly745
              Elegance
              • 2014
              • 773
              • Octavia II (1Z3)
              • BSE 1.6 MPI 102 KM

Ma ktoś link do sprawdzonego ryżowego kabelka?
              Skoda Octavia II FL
              Motul 8100 X-Cess 5W40, Filtry Knecht, Świece Beru

https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/2sDZh/

Komentarz

Pracuję...