Jaki kabel do diagnostyki??

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mariush19
    Rider
    • 2009
    • 646
    • Octavia III (5E3)
    • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Ktoś się orientuje czy takie coś będzie działać z O3 MY18
    Shopee is the leading e-commerce online shopping platform in Southeast Asia and Taiwan. It provides customers with an easy, secure and fast online shopping experience through strong payment and logistical support. Shopee has a wide selection of product categories ranging from consumer electronics to home & living, health & beauty, baby & toys, fashion and fitness equipment.

Chodzi raczej o proste kodowania , nie znam się na tych układach scalonych które lepsze które nie, a tutaj gość wstawia zdjęcie bebechów

Komentarz

• Wojtenio
      L&K
      • 2012
      • 1101
      • Octavia III (5E3)
      • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Opis auta O3 MR2018 to za mało , jeżeli nie posiadasz u siebie full LED to ten kabel będzie dobry dla Ciebie . Kabel oparty jest na Atmedze 162 i do aut bez sterownika wlelofunkcyjnego czyli 4B będzie odpowiedni . Natomiast jeżeli posiadasz Full Led to niestety musisz szukać kabla opartego na ARM . Wtedy obsłuży wszystkie auta z najnowszymi włącznie .

Komentarz

• mariush19
        Rider
        • 2009
        • 646
        • Octavia III (5E3)
        • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Cholera mam full led, a zamówiłem już, nic nie zakoduje nim? świateł raczej nie będę ruszał? jakieś proste kodowania, typu prędkość dmuchawy w auto, test wskazówek, trąbnięcie klaksonem przy zamykaniu-otwieraniu,przestawienie przeglądów na 15 tyś, sprawdzenie błędów silnika w przyszłości jakby coś się działo. I coś tam mam źle zakodowane w radiu, bo kiedyś podłączyłem złego klona i mi przestawiło wszystko, uratowałem jakoś, tylko ostatnie dwie cyfr są źle zakodowane .Większość rzeczy jest zakodowana, mam wersję Style,

P.S a ta czerwona płytka też niedobra https://shopee.pl/Wieloj%C4%99zyczne...39.20342917175 ??
        Ostatnio edytowany przez mariush19; 6046.

Komentarz

• Wojtenio
          L&K
          • 2012
          • 1101
          • Octavia III (5E3)
          • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Po niżej 350 PLN nie znajdziesz kabla ryżowego opartego na ARM a tak bardziej realnie to okolice 450 PLN i wyżej . Te w granicach 100-150 to Atmega 162 .

Komentarz

• mariush19
            Rider
            • 2009
            • 646
            • Octavia III (5E3)
            • CZDA 1.4 TSI 150 KM

A te "pierdołki" o których pisałem dam radę tym atmega 162 zakodować?

Komentarz

• Maly745
              Elegance
              • 2014
              • 773
              • Octavia II (1Z3)
              • BSE 1.6 MPI 102 KM

Ma ktoś link do sprawdzonego ryżowego kabelka?
              Skoda Octavia II FL
              Motul 8100 X-Cess 5W40, Filtry Knecht, Świece Beru

https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/2sDZh/

Komentarz

• upel
                Ambiente
                • 2018
                • 101
                • Octavia II combi (1Z5)
                • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Jaki kupić w obecnym czasie kabel do pbd2, żeby dało. Sie obsługiwać grupę Vag, po 2010 roku.. Wcześniejsze nie są wymagane, podobnie jak jakies najnowsze modele. Da sie tez jakoś obsługiwać przez vcdsa?
                Znalazłeś rozwiązanie problemu? Napisz, na pewno komuś pomożesz!

Komentarz

Pracuję...