Jak w temacie. Przesiadłem się z O II na O III FL i widzę, że tradycyjna podpórka maski ma sie dobrze. W O II zmieniłem na siłownik. Tu też da radę? Ktoś już robił?
podpórka maski
Zwiń
X
-
Pewnie, że się da. Różnica jest taka, że w O3 są dwa siłowniki.
Dzwoń do EUROAUTO-ZBYT i powiedz do czego chcesz siłowniki. Dostaniesz komplet na drugi dzień.
532071515Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
-
-
a to jest ori rozwiązanie? czy mały drut?
pytam, bo w O2 rozwiązanie ori, różni się mocno od dużego drutowania->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Witajcie
Odgrzeję trochę "kotleta"
Jako podpórkę maski
od początku na forum "polecano" siłowniki -> Numer FA Krosno: 23244
o charakterystyce:- L max: 522 mm
- Skok: 210 mm
- Siła F1: 300 N
siłowniki -> Numer FA Krosno: 24628
o charakterystyce:- L max: 519 mm
- Skok: 219 mm
- Siła F1: 350 N
Czy macie doświadczenie z tymi drugimi siłownikami 24628 i co możecie o nich powiedzieć (tzn. czy ktoś z Was je montował)
w kontekście podpórki maski w O3FL.
Szerokości
Komentarz
-
Zamieszczone przez abrymarz Zobacz wpisz tymi drugimi siłownikami 24628no i kupiłem i założyłem
Robota niezwykle prosta. 10 minut pracy. Trzeba mieć oczywiście odpowiednie końcówki (M10 musiałem dokupić).
Działa tak jak się spodziewałem (ułatwiło mi "życie")
Wygląda fajnie
btw myślałem, że siłownik o sile 350N ugnę w rękach- nawet nie drgnął
Jest, działa - jestem bardzo zadowolony i polecam tym, którzy mają wątpliwość i się zastanawiają
Komentarz
-
-
A jakie wymiary gwintu do O3 na dole (błotnik) i na górze (maska) są potrzebne? I jaki klucz do tej śruby przy masce?
Bo w tym ogłoszeniu mają M6 i M8. Nie dają właściwych? W ramach sprzedawania towaru dedykowanego do O3Mój Zygzak McQueen
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=75675
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SkySzyja Zobacz wpisA jakie wymiary gwintu do O3 na dole (błotnik) i na górze (maska) są potrzebne? I jaki klucz do tej śruby przy masce?
Bo w tym ogłoszeniu mają M6 i M8. Nie dają właściwych? W ramach sprzedawania towaru dedykowanego do O3
Klucz do maski potrzebny spline 10 o ile dobrze pamiętam.
Komentarz
-
Komentarz