Jak w temacie. Przesiadłem się z O II na O III FL i widzę, że tradycyjna podpórka maski ma sie dobrze. W O II zmieniłem na siłownik. Tu też da radę? Ktoś już robił?
podpórka maski
Zwiń
X
-
Pewnie, że się da. Różnica jest taka, że w O3 są dwa siłowniki.
Dzwoń do EUROAUTO-ZBYT i powiedz do czego chcesz siłowniki. Dostaniesz komplet na drugi dzień.
532071515Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
-
-
a to jest ori rozwiązanie? czy mały drut?
pytam, bo w O2 rozwiązanie ori, różni się mocno od dużego drutowania->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Witajcie
Odgrzeję trochę "kotleta"
Jako podpórkę maski
od początku na forum "polecano" siłowniki -> Numer FA Krosno: 23244
o charakterystyce:- L max: 522 mm
- Skok: 210 mm
- Siła F1: 300 N
siłowniki -> Numer FA Krosno: 24628
o charakterystyce:- L max: 519 mm
- Skok: 219 mm
- Siła F1: 350 N
Czy macie doświadczenie z tymi drugimi siłownikami 24628 i co możecie o nich powiedzieć (tzn. czy ktoś z Was je montował)
w kontekście podpórki maski w O3FL.
Szerokości
Komentarz
-
Zamieszczone przez abrymarz Zobacz wpisz tymi drugimi siłownikami 24628
Robota niezwykle prosta. 10 minut pracy. Trzeba mieć oczywiście odpowiednie końcówki (M10 musiałem dokupić).
Działa tak jak się spodziewałem (ułatwiło mi "życie")
Wygląda fajnie
btw myślałem, że siłownik o sile 350N ugnę w rękach - nawet nie drgnął
Jest, działa - jestem bardzo zadowolony i polecam tym, którzy mają wątpliwość i się zastanawiają
Komentarz
-
-
A jakie wymiary gwintu do O3 na dole (błotnik) i na górze (maska) są potrzebne? I jaki klucz do tej śruby przy masce?
Bo w tym ogłoszeniu mają M6 i M8. Nie dają właściwych? W ramach sprzedawania towaru dedykowanego do O3Mój Zygzak McQueen
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=75675
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SkySzyja Zobacz wpisA jakie wymiary gwintu do O3 na dole (błotnik) i na górze (maska) są potrzebne? I jaki klucz do tej śruby przy masce?
Bo w tym ogłoszeniu mają M6 i M8. Nie dają właściwych? W ramach sprzedawania towaru dedykowanego do O3
Klucz do maski potrzebny spline 10 o ile dobrze pamiętam.
Komentarz
-
Komentarz