Zamieszczone przez Barto79
Bolero - loga stacji radiowych
Zwiń
X
-
To jak to jest z tymi plikami .png działają Wam?
Loga zamieszczone na: http://www.volkswagen.de/de/models/g...nderlogos.html
mają właśnie format png.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SweetdreamZamieszczone przez Bartek77TFajne te ikonki stacji, jak będę już miał swoją Octavke na pewno sobie je wgram
Wizualnie będziemy mieli takie same samochody
Też kombi, beż cappucino, ambition+amazing, chrom i sunset
Powiem krótko efekt super.Zamówiona (19.12.2013)
Wyprodukowana (25.03.2014)
Odebrana (14.04.2014)
OCTAVIA III Kombi 1.4 TSI Beż Cappuccino +Ambition+Amazing+Pakiet chrom+Sunset+inne dodatki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Przem78Zamieszczone przez BiDi01Zamieszczone przez Przem78Hej, poszedł mail do Ciebie sprawdź załącznik, u mnie wszystko śmigaO3 1,4 TSI 140KM MY2015
BMW7 5,0L 367KM MY2006
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez filipsto wszystko co można ciekawego zrobić w BOLERO ?
:?:
Jeżeli używacie kardy SD jako nośnika do muzy to jak dobrze "otagujecie" MP3 to zamiast ikonki karty pojawi się wam okładka płyty - wygląda , postaram się w następnym poście dokleić zdjęcie.
[ Dodano: Pon 25 Maj, 15 20:24 ]
Oto fotka
mam nadzieje, że się podłączył bo na podglądzie nie widzęZałączone plikiPiękna Czeszka
Komentarz
-
-
Super sprawa z tymi ikonkami stacji radiowych. O dziwo nawet są dostępne dla małych, lokalnych rozgłośni radiowych.
Natomiast z „tagowaniem” jest trochę więcej zabawy , ale też warto jeśli ktoś ma chwile czasu. Dużo lepiej to wygląda niż kiczowate logo karty pamięci.OCTAVIA 3 ELEGANCE 2,0 TDI (150KM) DSG + AMAZING+ kiera trójramienna +AMUNDSEN.
Komentarz
-
-
logo stacji jest zgubione, jak stacja zmieni częstotliwość nadawania.
i nie chodzi tu o autostrojenie, gdy jedziesz przez Polskę, a stacja w różnych regionach najadaje na innych częstotliwościach, tylko jak musisz ręcznie przestroić i zapamiętać nową "główną" częstotliowść.
Na szczęście nie zdaża się to często“It is mine, I tell you. My own. My precious. Yes, my precious.”
― J.R.R. Tolkien, The Fellowship of the Ring
Komentarz
-
-
jest pl ale nie uzywalem. w zasadzie obsluga sprowadza sie do kilku przyciskow:
- dodaj pliki do przetwarzania
- cluster (grupuj na albumy - stara sie to robic automatycznie i calkiem dobrze to mu wychodzi)
- lookup lub scan (odpytuje serwery o liste utworow na plycie, okladki itd)
- save
w opcjach mozna wlaczyc przenoszenie do docelowego folderu, porzadkowanie tagow i pare innych przydatnych rzeczy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hans2jest pl ale nie uzywalem. w zasadzie obsluga sprowadza sie do kilku przyciskow:
.....
w opcjach mozna wlaczyc przenoszenie do docelowego folderu, porzadkowanie tagow i pare innych przydatnych rzeczy
A dodanie okładki to tylko poszukanie w internecie grafiki (wybierajcie w rozmiarach kwadratu) i wklejenie w okienko oznaczone w programie, potem tylko kliknąć zapisz i gotowe.Piękna Czeszka
Komentarz
-
-
Witam,
mam pytanie czy ktoś z was aktualizował już oprogramowanie w Bolero.
Ja tydzień temu dostałem maila od skody, że są aktualizacje dla mnie.
Po wejściu na przesłaną stronę i wpisaniu nr VIN pojawił się komunikat, że nie ma dla tego nr Vin żadnych aktualizacji.
Dodam że moja Octavia jest z sierpnia 2013r.
Loga sobie sam wgrałem, a jak to wygląda teraz? Czy Octavie z tego roku już mają oprogramowanie z logami? czy są jakieś róznice w oprogramowaniu z 2013 a 2015r.
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez embi80Witam,
mam pytanie czy ktoś z was aktualizował już oprogramowanie w Bolero.
Ja tydzień temu dostałem maila od skody, że są aktualizacje dla mnie.
Po wejściu na przesłaną stronę i wpisaniu nr VIN pojawił się komunikat, że nie ma dla tego nr Vin żadnych aktualizacji.
Pozdrawiam
Zapisywałeś - podawałeś swojego e-maila na stronie z aktualizacjami+ podawałeś VIN, aby Cię informowali o aktualizacjach.
Ja tak zrobiłem i póki co żadnego e-maila nie otrzymałem, a mam AMUNDSENA 1 generacjiOCTAVIA 3 ELEGANCE 2,0 TDI (150KM) DSG + AMAZING+ kiera trójramienna +AMUNDSEN.
Komentarz
-
-
czyli wydaje mi się że ten mail który przyszedł nie tylko do mnie to zwykła spam, a nie mail do konkretnej osoby ( samochodu ).
A już miałem nadzieje że będzie jakaś aktualizacja i pojawi sie np. MirroLink.
Mam pytanie dla osób które niedawno odbierały samochody, czy juz mają jakieś nowe oprogranowanie np. MirroLink, loga radi, a może coś jeszcze?
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez embi80Mam pytanie dla osób które niedawno odbierały samochody, czy juz mają jakieś nowe oprogranowanie np. MirroLink, loga radi, a może coś jeszcze?
Pozdrawiam
Logo stacji radiowych musiałem sobie sam wgrać, ale to akurat nie problem, niewątpliwie kręci mnie posiadanie nawigacji z telefonu wyświetlanej na moim Bolero, ale tu muszę jeszcze powalczyć.Piękna Czeszka
Komentarz
-
-
Podkuszony Waszymi wyczynami dziś postanowiłem zmienić loga stacji w radiu swojej O III. Tak więc wykorzystałem linki z tego tematu ze strony "VW" oraz "Zippyshare". Jako nośnik zastosowałem kartę pamięci SD, gdyż i tak muzy słucham z tego nośnika. Stworzyłem tam folder "loga", i tam wgrałem na gotowo tylko same loga z rozwiniętego folderu. Z folderu w całości radio nie wyodrębniało stacji. Brakujące stacje ściągnąłem z gogle z "loga polskich stacji radiowych". Wszystko śmiga jak trzeba. Taka mała rzecz a cieszyO I złota w kombi 1.6 BFQ - od tego Tu się zaczęło
KIA Carens 2.0 CRDI - przerwa na kawę ....
O III czarna liftback - reaktywacja
Komentarz
-
Komentarz